2777
2789
عنوان

پوستم کدر شده

135 بازدید | 16 پست

ثبات نداره پوستم همش تغییر رنگ میده چیکار کنم 

کدر میشه گاهی وقتا 

حداقل برنزه خوشگل نمیشه شبیه صورت کثیف و خسته میشه زیاد آرایش نمیکنم میخوام همینطوری صورتم خوب باشه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آداپالن چیه عزیزم

ژل لایه برداره

واسه جوشم خیلی خوبه

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

ژل لایه بردارهواسه جوشم خیلی خوبه

للایه بردار میزنم پوستم خیلی حساسه میشه بهترین مارک ضدافتابو میگرم میزنم ولی وقتی میرم تو آفتاب با کلی ضدافتاب فرداش تیره میشم

من ادپالن میزدم پوستم قرمز شد نمی‌دونم چرا البته ادپالن بیست درصد زدم

داره لایه برداری میکنه

زدی باید چند روز مواظب پوستت باشی زیاد تو آفتاب مستقیم نری

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

للایه بردار میزنم پوستم خیلی حساسه میشه بهترین مارک ضدافتابو میگرم میزنم ولی وقتی میرم تو آفتاب با ک ...

ببین لایه بردارم میزنی هِی پشت سر هم نزن

مخلوط پودر بچه و وازلینم خوبه

منم کدره صورتم منافذ زیاد😪خیلی ناراحتم

ماست و آبلیمو و نعنا رو ترکیب میکردم میزدم یه مدت

اونم خوب بود

ببین لایه بردارم میزنی هِی پشت سر هم نزنمخلوط پودر بچه و وازلینم خوبه

وازلین تیره نمیکنه؟ تو فکر ویتامین سی بودم مشکلم اینه ضد افتاب مارک خوب میگیرم میزنم باز میرم تو آفتاب میبینم فرداش سیاه میشم آخه من ضد افتاب با اس پی اف ۵۰ زدم شبش هم روشن کننده زدم بعد شستن ضدآفتاب ولی باز فرداش تیره شدم

وازلین تیره نمیکنه؟ تو فکر ویتامین سی بودم مشکلم اینه ضد افتاب مارک خوب میگیرم میزنم باز میرم تو آفت ...

نه اتفاقا تیره نمیکنه اگه با پودربچه باشه

پوستو خیلی شفاف میکنه

جوشم کم میکنه

من که تاحالا راضی بودم

ماست و آبلیمو و نعنا رو ترکیب میکردم میزدم یه مدتاونم خوب بود

اابلیمو قبلا میزدم داغون میکنه با عسل میزدم اصلا نزنین سفید میکنه ولی پوستو داغون میکنه پوستم انگار نازک شده بود و خیلی حساش درواقع لایه های رویی پوستم رفته بود رفته بود زیرش که سفیدتر بود دیدم اوضاع بده ولش کردم