2777
2789
عنوان

داروسازی

104 بازدید | 9 پست

داروسازی قبول شدم. پزشکی هم میاوردم ولی حس کردم اونقدر که لازمه دوستش ندارم و صبرم هم برای درآمد کمه و فکر نکنم بتونم ۱۳ ۱۴ سال برای درآمد صبر کنم. ولی مادرم همش بهم حس ناکافی بودن میده. دوست داشت پزشکی برم. همش میگه چون ما سرمایه داروخونه زدن نداریم ، باید بری مثل یه کارمند برای بقیه کار کنی. من تحقیق کردم داروساز ها با روزی ۸ ساعت کار و بدون کار کردن توی روزهای تعطیل، ۶۰ ۷۰ تومن درمیارن. حالا اگه بیشتر کار کنم، این عدد بیشتر هم میشه. یعنی اینقدر بده که مامانم اینقدر من رو نا امید میکنه؟ همش بهم میگه پزشکی میرفتی مطب میزدی و کارت دست خودت بود. 

نه اصلا، وقتی دارن با ده هزار میرن پزشکی چرا باید با رتبه خیلی بهتر از این( مطمئنم رتبه‌ات بهتر از اینه که رفتی دارو) بری پزشکی، من فکر میکنم پزشکی در آینده اشباع شه، داروسازی خیلی خوبه اصلا ناراحت نباش، به حرف مامانت هم فکر نکن به آینده‌ات فکر کن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم نکنه دلسرد بشی با امید ادامه بده،خیلیم عالیه،انشالله درست تموم شد با یه آقادکترداروساز ازدواج کنی نیاز به سرمایه نداری

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

خیلی رشته خوبیه

دمت گرم 

حتی داروخانه هم نزنی بازم درامدت خوبه

انتخابت واقعا عاقلانه بوده موفق باشی

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزم میشه بگی چه ازمونایی میدادی و تحلیل میکردی؟

میانگین مطالعت چند ساعت بود؟

از کی بکوب شروع کردی به خوندن؟

مدرسه میرفتی؟اگه اره مدرست چی بود؟

کتاب تستاتم بگی عالی میشه🫠

واقعا لطف میکنی جواب سوالامو بدی

ی کنکوری تجربی ۴۰۵ که بشدت استرسه کنکورو داره که چی قراره براش رقم بخوره

عزیزم میشه بگی چه ازمونایی میدادی و تحلیل میکردی؟میانگین مطالعت چند ساعت بود؟از کی بکوب شروع کردی به ...

عزیزم فکر نکنم تجربه من به دردت بخوره. من درصد های کنکورم در حد ۴۰ ۵۰ بودن. ولی نهایی م خیلی خوب بود. ۵ تا ۲۰ داشتم. برای همین خیلی رتبه م رو خوب کرد. من ۲ سال پشت بودم. مدرسه خیلی کمکی بهم نکرد. البته ۲ سال پشت موندم چون سال های قبلش نمیخوندم. اگه میخوندم همون سال اول میشد. قلمچی می‌دادم ولی برای آزمون های جامع، از موسسات دیگه هم میزدم. کتاب تست هم برای زیست و شیمی و ریاضی کتاب آی کیو استفاده میکردم. برای فیزیک از خیلی سبز. 

عشقم اگه میشه رتبه و تراز سهمیه و درصداتم میگی لطفا؟اصلا قصدم فضولی نیست صرفا میخام بدونم من باید چ ...

رتبه ۱۶۶۲ منطقه ۱ تراز ۹۵۹۴

درصد های کنکورم پایین بودن. زیست ۵۰ شیمی ۴۷ فیزیک ۴۵ ریاضی ۲۱

تراز معدلم بالا بود که شد ۱۰۱۷۲

رتبه ۱۶۶۲ منطقه ۱ تراز ۹۵۹۴درصد های کنکورم پایین بودن. زیست ۵۰ شیمی ۴۷ فیزیک ۴۵ ریاضی ۲۱تراز معدلم ب ...

بازم عالی شدی

ممنون از صحبتات

امیدوارم همیشه موفق باشی🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز