2777
2789

خیلی خسته شدم دلم میخواد بمیرم و خیلی حرصم میده‌ صبحونه حلیم پختم نخورد . ناهار برنج و گوشت چرخ شده پختم نخورد هیچی حتی یه قاشق. منم با کلی منت یه قاشق گذاشتم دهنش تف کرد . دو نیم سالشه. الان پنکیک پختم اصلا نخورد یکی با منت و التماس یه گاز‌ زد همونو تف کرد دیگه لب نزد . شام سوپ مرغ پختم اونم نخورد. میوه میدم هر چی نمیخوره اصلاااااا . جیغ میزنه فرار میکنه . بعد میاد میچسبه بهم نمیتونه حرف بزنه . همش میگه عه عه عه عه  . میفهمم گشنشه . هی کابینتی ک توش اجیل گذاشتم نشون میده . اخه چقدر اجیل بخوره اصلا غذا نمیخوره فقط اجیل.  انقدر دارم حرص میخورم دلم میخواد بمیرم . الانم چسبیده بهم یه سره میگخ عه عه عه😭

همش داره ناله و غر غر میکنه . چسبیده بهم هی داره عه عه میکنه . دیوونه دارم میشم از دستش. حتی یه ثانیه سکوت نمیکنه همش ذگداره غر میزنه .نه غذا میخوره نه بازی میکنه اسباب بازیاشو میدم پرتاب میکنه اینور اونور بازی نمیکنه . سرم داره سوت میکشه از دستش. اصلا حواسم سرجاش نیس دیگه ‌ اومدم تخم مرغ بشکنم پوستشو ریختک تو غذا خودشو انداختم زباله . واقعا داره مغزم از دستش از کار میفته 

اصرار نکن 

اون چیزی که میخوای بخوره رو خودت بیار بشین جلوش شروع کن خوردن به شوهرتم از همون خوراکی بده و اغراق امیز درمورد خوشمزگیش تعریف کنید 

چند بار انجام بدی خودش میاد میخوره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شربت اشتها بده بعد از این بهش بگو هر وقت گشنه شدی به مامان بگو 

بگو اگه دخمل خوبی باشی پارک یا دور دور میریم بازور هیچ وقت بهش غذا نده اصلا ولش کن گشنه شه خودش میگه من دخترم همین جور زورش میکردم بدتر لج میکرد دیگه هیچی نگفتم خودش میگفت گشنه م 

پسر منم تا سه سالگی خیلی ضعیف بود و هیچی نمی‌خورد 

انقد ضعیف بود تالاسمی گرفت و بستری شد 

دکتر شربت اشتها تجویز کرد بهش دادم و سر یک ماه وزن ایده آل رسید و دیگه همه چی میخورد 

اگه قبول میکنه با همون آجیل ها براش معجونی حریره ای چیزی درست کن یکم معده مرطوب شه الان خشکه انگار معدهش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نمیدونم تمربن میکنم فایده نداره .گفتار درمانی باید بره

امیدوارم زودتر شروع کنه به حرف زدن♥️تاپیکای منو راجع به غذای بچم ببینی متوجه وخامت اوضاعم میشی.همون اجیل هم خوبه که بخوره بهتر از هیچی هست .یه کم نعنا با نبات کم بریز داخل یه لیوان ابجوش درشو بذار ربع ساعت بعد از صافی رد کن با سرنگ بریز تو دهنش .سه چهار تا سرنگ بهش بده اگر معده اش ترش کرده باشه هم بی میل میشه .اگر دیدی فایده نداره شربت زینک بده یا ببرش دکتر هر چند خودم با شکست مواجه شدم ولی امیدوارم برای شما جواب بده.

همش داره ناله و غر غر میکنه . چسبیده بهم هی داره عه عه میکنه . دیوونه دارم میشم از دستش. حتی یه ثانی ...

هرچه میخوره همونو بپز

حتما مولتی ویتامین بهش بده 

حذص نخور منم سرپسرم حرص میخوردم الان مبگم کمتربخور 😂

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶