ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شربت اشتها بده بعد از این بهش بگو هر وقت گشنه شدی به مامان بگو
بگو اگه دخمل خوبی باشی پارک یا دور دور میریم بازور هیچ وقت بهش غذا نده اصلا ولش کن گشنه شه خودش میگه من دخترم همین جور زورش میکردم بدتر لج میکرد دیگه هیچی نگفتم خودش میگفت گشنه م
اگه قبول میکنه با همون آجیل ها براش معجونی حریره ای چیزی درست کن یکم معده مرطوب شه الان خشکه انگار معدهش
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نمیدونم تمربن میکنم فایده نداره .گفتار درمانی باید بره
امیدوارم زودتر شروع کنه به حرف زدن♥️تاپیکای منو راجع به غذای بچم ببینی متوجه وخامت اوضاعم میشی.همون اجیل هم خوبه که بخوره بهتر از هیچی هست .یه کم نعنا با نبات کم بریز داخل یه لیوان ابجوش درشو بذار ربع ساعت بعد از صافی رد کن با سرنگ بریز تو دهنش .سه چهار تا سرنگ بهش بده اگر معده اش ترش کرده باشه هم بی میل میشه .اگر دیدی فایده نداره شربت زینک بده یا ببرش دکتر هر چند خودم با شکست مواجه شدم ولی امیدوارم برای شما جواب بده.