2777
2789
عنوان

تولد همسرم

89 بازدید | 10 پست

دوستان پارسال تولد با دوستامون باغ گرفتم امسال هم دوست دارم سوپرایزش کنم بتونم باغ اجاره کنم شام بدم مهمونی با خانواده خودم دایی هام بگیرم ک هم سن سال هستیم بعد دوباره میگم نه فکر کنم شاید ایده بهتری پیدا کنم کمکم میکنید چیکار کنم سوپرایز جذابی باشه شب خوبی براش رقم بخوره؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

خانواده خودشو نمیگی؟شاید بیشتر خوشحال شه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده خودشو نمیگی؟شاید بیشتر خوشحال شه

خانواده خودش اهل رقص اهنگ بزن بکوب نیستن خیلییی محجبه هستن

آیا فقط مم که از این کارا بدم میاد ؟؟؟یه شام خوب با همسرم دونفری بهشته برام

اخه احساس میکنم دوتایی یکم کسل کننده باشه اخه میسه مثه هر شب روتین زندگی

من کیک خریدم ی کیک بزرگ و شیک . با توت فرنگی و ی عالمه میوه و خوراکی نشستیم باهم عشق کردیم . منم همیشه عالی برگزار میکنم الان دستم خالی بود . بعد اینکه اون واسه تولدم انگشتر طلا خرید ولی من نمیتونم در این حد براش خرج کنم . من سالهای گذشته براش همه چیز میخریدم حتی طلا

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خانواده خودش اهل رقص اهنگ بزن بکوب نیستن خیلییی محجبه هستن

خب یبار هم این مدلی بگیرین طوری نمیشه تنوعه. هم خودش خوشحال میشه هم خانوادش. بازم خودتون میدونید 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
من کیک خریدم ی کیک بزرگ و شیک . با توت فرنگی و ی عالمه میوه و خوراکی نشستیم باهم عشق کردیم . منم همی ...

خیلییی عالیه مبارک باشه عزیزم

خب یبار هم این مدلی بگیرین طوری نمیشه تنوعه. هم خودش خوشحال میشه هم خانوادش. بازم خودتون میدونید

بنظرتون خوب میشه اینطوری؟مثلا یه شام برش کیک باشه اره؟

بنظرتون خوب میشه اینطوری؟مثلا یه شام برش کیک باشه اره؟

من بنظرم خوبه. بازم خودت بهتر میشناسی همسرت و خانوادش رو 

من بنظرم خوبه. بازم خودت بهتر میشناسی همسرت و خانوادش رو

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😘😘