2821
2789
عنوان

پرده جهیزیه

88 بازدید | 10 پست

سلام من مبلام یکیشون که کنارپنجرس پارچه کرم و چوب قهوه ای 

و یکی دیگه سمت تی وی پارچه سفید و تکش سبز چه پرده ای بخرم 🤗میشه راهنمایی کنید عکس بدین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سفید

کنارپرده رو چی بخرم زیرشو که سفید میخرم☹️مشکلم کنارهای پرده اس 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
کنارپرده رو چی بخرم زیرشو که سفید میخرم☹️مشکلم کنارهای پرده اس

من مبلهام قهوه ای 

کنار بدنه ش هم پارچه طرح سنتی داره 

پرده رو سفید قهوه ای انتخاب کردیم

جلوه خیلی خوبی گرفته 

با اینکه پرده پانچ ساده س

من مبلهام قهوه ای کنار بدنه ش هم پارچه طرح سنتی داره پرده رو سفید قهوه ای انتخاب کردیمجلوه خیلی خوبی ...

ی دلم میگه سبزم قاطیش کن اما اگر بخام سبز بزنم باید کنارش کرم بزنم یه دلم میگه کنارشو قهوه ای روشن بخر 😭نمیدونم چی قشنگ میشه

یه دلم میگه کنارشو تور بخر ی دلم میگه ضخیم باشه 😭خیلی سخته انتخاب

ی دلم میگه سبزم قاطیش کن اما اگر بخام سبز بزنم باید کنارش کرم بزنم یه دلم میگه کنارشو قهوه ای روشن ب ...

نه

سبز جالب نمیشه 

همون ساده خیلی شیک میشه

قهوه ای روشن 

رنگی که بین وسایل خونه مثلش باشه 

ست کردن ساده

هم به محیط  آرامش میده 

هم فضا رو بزرگتر می‌کنه 

هم مرتب هست 

نهسبز جالب نمیشه همون ساده خیلی شیک میشهقهوه ای روشن رنگی که بین وسایل خونه مثلش باشه ست کردن سادههم ...

سبز پاستلی تک نفره راحتیم 

فقط همون سبزه بدنمیشه هیچیم سبز نیست؟

2790
2823
2791
2779
2792