2777
2789
عنوان

پرده جهیزیه

83 بازدید | 10 پست

سلام من مبلام یکیشون که کنارپنجرس پارچه کرم و چوب قهوه ای 

و یکی دیگه سمت تی وی پارچه سفید و تکش سبز چه پرده ای بخرم 🤗میشه راهنمایی کنید عکس بدین

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنارپرده رو چی بخرم زیرشو که سفید میخرم☹️مشکلم کنارهای پرده اس

من مبلهام قهوه ای 

کنار بدنه ش هم پارچه طرح سنتی داره 

پرده رو سفید قهوه ای انتخاب کردیم

جلوه خیلی خوبی گرفته 

با اینکه پرده پانچ ساده س

من مبلهام قهوه ای کنار بدنه ش هم پارچه طرح سنتی داره پرده رو سفید قهوه ای انتخاب کردیمجلوه خیلی خوبی ...

ی دلم میگه سبزم قاطیش کن اما اگر بخام سبز بزنم باید کنارش کرم بزنم یه دلم میگه کنارشو قهوه ای روشن بخر 😭نمیدونم چی قشنگ میشه

یه دلم میگه کنارشو تور بخر ی دلم میگه ضخیم باشه 😭خیلی سخته انتخاب

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ی دلم میگه سبزم قاطیش کن اما اگر بخام سبز بزنم باید کنارش کرم بزنم یه دلم میگه کنارشو قهوه ای روشن ب ...

نه

سبز جالب نمیشه 

همون ساده خیلی شیک میشه

قهوه ای روشن 

رنگی که بین وسایل خونه مثلش باشه 

ست کردن ساده

هم به محیط  آرامش میده 

هم فضا رو بزرگتر می‌کنه 

هم مرتب هست 

نهسبز جالب نمیشه همون ساده خیلی شیک میشهقهوه ای روشن رنگی که بین وسایل خونه مثلش باشه ست کردن سادههم ...

سبز پاستلی تک نفره راحتیم 

فقط همون سبزه بدنمیشه هیچیم سبز نیست؟