2777
2789

چجوری بهتون میگذره؟

من که بامامانم دعوام شد الان 

حالا بیاین بریزید تو سر من که تو احترام بزرگتر نداری اون مادره

چون پدرن چون مادرن گوه بزنن به زندگی من؟؟؟؟

پس حق من چی میشه تو زندگی؟

مادری که مستقل نبود و دستش توجیب خودش نیست 

از سرمجبوری و بهش حق میدم طلاق بگیره طلاق گرفت اومد خونه باباش 

اینجا هزار سگ برای ما نظر میدن 

خاله کوچیکه میاد جیگر و دل خودمو خون میکنه باکنایه و تیکه

خاله بزرگه میاد برای مامانم نظر میده 

هرکدوم که میان یه تز میدن درمورد من و زندگی ما😭

مامانم کم دست و پا بی پول اصلا زندگی ماهم که بهم ریخت

از وابستگی و بلد نبودن زندگی کردن مامانم و دهن بینی بابام 

زندگیمون پاشیدددد 

بقران قسم منم اعصاب ندارم 

خون گریه میکنم 

اعصابمون بهم میریزه بهم دیگه میپریم 

پدربزرگم بعضی وقتا با اخم و تخم باهامون حرف میزنه 

بخاریو روشن نکن ،چرا انقد حموم میری ،سرسفره به مامانم میگه کم بخور سیر بشی 

مادربزرگمم پیرزن شده بی اعصاب شده 

سرهرچیزی میشینه کلی غر میزنه غرغرغر 

منم جوونم کلی نیاز دارم یه بابا بز مسئولیت دارم که براش مهم نیست من مرده م من زنده م من پولی میخوام دارم ندارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بعد وقتی ماها میایم تو تاپیکا میگیم بخاطر بچه هاتون بیشتر فرصت بدین یه عده نفهم میریزن به آدم..مامانت اگه با بابات که بدترین هم بود میموند الان حداقل تو خونه خودتون بودین الان تو خونه خودتون که نیستین هیچ نظر صدنفر دیگه هم هست اونجا دیگه ینفرو تحمل میکردین..مادر خودش که دیگه با ازدواج اشتباه میسوزه حداقل بچه هاشم نسوزدنه تا وقتی مستقل بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امضات عزیزم

راستش حوصله امضامم ندارم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد