2777
2789
عنوان

دوران مزخرف pms

103 بازدید | 12 پست

حوصله کسی رو ندارم.  دوس دارم دعوا کنم با همه .... یه راه حل بدید برای آرامشم. 

دلم فقط گریه میخواد.... دلم یه همدم میخواد کنارم بشینه و فقط به حرفام گوش بده ، این جور موقع ها هرچی بدبختی از اول عمرم داشتم میاد جلو چشمام و به همه‌ی کسایی که مقصر بودن فحش میدم.  تا پریود شم ‌. تموم بشه .

نمیدونم چرا هر ماه اینجوری نیستم،  مثلا سالی ۳ یا ۴ بار  اینقدر  حالم بده. ‌چرا واقعا پریود شدن یه طرف ، دوران قبل و بعدش یه طرف 

خدایا شکرت.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

[QUOTE=399461903]من دارم بدتره  میاد میگه همش پریودی  بیشتر میره رو موخم[/QUOTE 

آره منم با یکی در حال آشنایی بودم ، رفت رو مخم کات کردم ....

اونم هی گفت چی شده و .... ولی من چون گیر داده بودم به خودش ، فکر کرد عیب از خودشه ، تا گفتم کات.  اونم رفت .....بیشتر داغونم کرده ...... 

خدایا شکرت.
خب چی کار کنیم کمتر بشه .گاهی افسرده ام ، با یه نفر در حال آشنایی بودم. بهش گیر دادم کات کردم ، الا ...

عزیزم طبیعیه 

اشکال نداره بهش فکر نکن دیگه 

دوش آب گرم بگیر

لباس راحت بپوش، ببین چی حالتو خوب میکنه انجام بده 

مثلا میتونی فیلم ببینی، یا بری بیرون قدم بزنی، یا آشپزی و هر چیزی که دوست داری 

عزیزم طبیعیه اشکال نداره بهش فکر نکن دیگه دوش آب گرم بگیرلباس راحت بپوش، ببین چی حالتو خوب میکنه انج ...

امروز جایی کار داشتم.  سرکار نرفتم.  خودمو سرگرم کار خونه کردم  سبزی گرفتم ، وسایل ترشی گرفتم.  آخرم وسط کار  گریه کردم.... ....‌ ، امان  از تنهایی 

خدایا شکرت.
امروز جایی کار داشتم. سرکار نرفتم. خودمو سرگرم کار خونه کردم سبزی گرفتم ، وسایل ترشی گرفتم. آخرم ...

🥺🤍🤍گریه نکنن

میفهممت. خودم دو این دورانم برای هر چیزی گریم میگیره 

ولی میگذره دیگه عزیزم 

🥺🤍🤍گریه نکننمیفهممت. خودم دو این دورانم برای هر چیزی گریم میگیره ولی میگذره دیگه عزیزم

بدتر از این دوران الان کات کردن هست ،‌موندم چه کنم ، بهش پیام بدم ..... 

خدایا شکرت.