2777
2789
عنوان

خیلی دلم خونه

71 بازدید | 7 پست

خانما ما یه تولد دعوت شدیم شوهرم انقدر بازی در اورد تا نریم اخر فهمیدم خواهرش اونجا بوده اون کرمارو ریخته ولی شوهرم اصلا نگفته بود خواهرش هست صاحب مجلس بهم گفت ک من به شوهرت گفتم اینا هم هستن

کلا با خانوادش میشینه غیبت منو میکنه من نمیدونم دعا خورش کردن چیه باور کنید قایمکی میره پیششون من نمیدونم خیلی حالم بده حالا اگه بگم فهمیدم میفهمه دوستم بهم گفته انقدر بی ابرو هست همرو بندازه جون هم از یه طرفم نمیتونم پنهون کنم نگم حالم خیلی بده خیلی

داغون و ناراحتم خیلی دلم شکسته از اینکه این مرد زندگی اوناس تا من خیلی غمگینم خیلی داغونم

آدم بد ذاتیه مثل سگ ازش میترسم همش تهدیدم میکنه همش دعوام میکنه گریه کنی خانوادمو میگم این حرفا اصلا به قدری سردم دوست ندارم ببینمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکانش هست بعید نیست 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر