2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه خیلی نا امیدم الان 5 ماهه اقدامم اندفعه گفتم شدم... راستی تست ممکنه اشتباه شده باشه؟ کی تست ...

یک هفته بعد از موعد پری،ولی تیتر بتا مشخص میکنه الان،انشالله هرچی به صلاحته بشه،منم دو تا سقط داشتم برام دعا کن 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
یک هفته بعد از موعد پری،ولی تیتر بتا مشخص میکنه الان،انشالله هرچی به صلاحته بشه،منم دو تا سقط داشتم ...

ببخشید تیتر بتا همون آزمایش خون بارداری هست؟ 

ببخشید تیتر بتا همون آزمایش خون بارداری هست؟ 

بله،ولی تیتر بتا دقیق تره

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

Ftmrzeجان بزار ی هفته تا ده روز بگذره اگ پری نیوند تست بزار ایشالا نتیجه دلخواهتو ببینی نگران نباش اگ دیر شد و پ نیومد در بعضی افراد دیر اون هورمون توی ادرار یا خونشون پخش میشه ک مشخص ش بارداره یا ن.منم تو اقدامم بهمن ماه شدم اسفند نشدم با علائم بارداری تهوع و سرگیجه و... از هم دادم منفی بود تا این ماه ک پ شدم.لک بینی و عقب انداختن نشانه ی باردار شدنه نگران نباش.ایشالا خیره