2777
2789
عنوان

خاله بی شرف

104 بازدید | 4 پست

بچه ها خاله کوچیکه من خیلی آدم بد ذاتیه بدون هیچ دلیلی وقتی مامانم دیسک کمر شدید گرفت قطع رابطه کرد 

منم یه دونه دختر بیشتر نیستم مامانمم عمل پیچ و پلاتین کمر  کرد حتی یه زنگم نزدن بدون دلیل هیچ بگو مگو ای هم بینمون نشده تازه همسایمونم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بتونی پرستار بگیر بهتر بی منت

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه خدماتی اشنا و مطمین پیدا کن بین ساعتی که نیستی مثلا دو ساعت در روز بره پیش مامانت 

مامان منم چندسال پیش همین عمل رو انجام داد. منو خواهرم نوبتی میرفتیم پیشش. اون صبح ها من عصر و شب که از سرکار برمیگشتم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...