2789
عنوان

یه سوال

66 بازدید | 4 پست

یه چیزی مدتیه یهو ذهن منو درگیر کرده.

زمانی که من بچه بودم ابتدایی و راهنمایی ، پسر یکی از فامیلامون که رفت و آمد نزدیک باهم داشتیم . سر دایی مامانم ...خیلی باهم رفت و آمد داشتیم...

پسرش هم با اونکه به بودیم خیییلی از من خوشش میومد اصلا علاقش تو نگاهش معلوم بود تو حرفاش معلوم بود‌. شنیدین میگن عشق دوران بچگی؟! بعضیاشون هم بزرگتر هم میشن ادامه دار میشه؟ این از اون دسته بود

این پسر کلا از من خوشش میومد ..حتی قیافم انقد دوست داشت میگفت تو چهرت شبیه عمه ی منه 

خیلی باهام شوخی می‌کرد. شما خودتون بهتر میدونید پسرا اکثرشون از دختری که خوششون میاد خیلی خشوخی میکنن حالا همه اینا به کار ...علاقه ی ایشون تا سوم راهنمایی کاملا رو من بود

اماما از یک تایمی کلا از من رویگردان شد ...نگاه هاش ر از سوال و ناراحتی شده بود و کلا از من فاصله گرفت و دیگه حتی نگاه هم بهم نمیکرد

ببین یزی که بین مادرتان بود اصلا به حرفای عاشقانه و داستان و تلفن زدن نبوداااا. اما کلا مشخص بود که این به من علاقه داره ...خوب این چیزا تو دوران ما مثل بچه های الان که کلاه از سر برق میگیرن نبود که 

این یهو ار من کلا رویگردان و بی تفاوت شد عجیب 

جالبه یه خواهر بزرگ تر از خودش هم داشت که اون هم رفتارش یهو نسبت بهم تغییر کرده بود و دیگه اون آدم قبل نبود!!!! یش خودم گفته بودم واه این خواهره چرا دیگه اینجوری شد؟!

به نظر شما این خواهره ممکنه این پسره رو با من بد کرده باشه از رو حسادت؟؟؟!مثلا متوجه یه چیزایی شده باشه و دست گل به آب داده باشه؟؟

حالا ۲۰ سال از اون داستان گزشت من ازدواج کردم و دوتا بچه دارم . همه همیشه برام سوال بود که چرا یهو اینجوری شده بود . اممکنه کار خواهره بوده باشه؟ مثلا پیش داداشش از زبون من یه دروغ ساخته باشه تا منو بد کنه؟

آخه جالبه همراه اون خواهره هم باهام سرد شده بود!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: