2777
2789

یکیار سر مسئله ازدواجمون این   خانوادشو انتخاب کرد گفت چون خانوادم گفتم نه بیخیال بشیم گفتم باشه  عیب نداره هرچی باشه خانوادشه منو ترجیح داد ب ب اونا نخاستم مقایسه کنم چون خانواده همیشه اولویت اول هر انسانه ولی الان  منو داره ترجیح میده ب رفیقش و زنه رفیقش  واقعا نمیتونم اینو بپذیرم  بهش گفتم تا فردا خبر بده اگه میخایی همش اولویت اون دوتا باشن  تا تموم کنیم  قهر کرده فعلا تا بیینم چی میشه …

به شخصه جات بودم کلا چنین ادمی رو میذاشتم کنار به صحبت کردن و شانس دوباره هم نمی‌رسید. آدم پای دختری که دوست داره باید بمونه ربطی به اولویت بندی نداره مگه قرار بود شما جای خانواده شو بگیری که اینجوری کرد؟!

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به شخصه جات بودم کلا چنین ادمی رو میذاشتم کنار به صحبت کردن و شانس دوباره هم نمی‌رسید. آدم پای دختری ...

بخدا اینقدر کنار اومدن باهاش زمان بحث ازدواج بود با اینکه خانوادش منو ندیده بودن ازم متنفر بودم گفتم عیب نداره پول نداری  بریم طبقه پاییین ننت اینا زندگی کنیم. 

بخدا اینقدر کنار اومدن باهاش زمان بحث ازدواج بود با اینکه خانوادش منو ندیده بودن ازم متنفر بودم گفتم ...

اشتباه کردی.ادم حداقل برای کسی از خودگذشتگی میکنه که بهش ارزش بده.

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)