2777
2789
عنوان

حساسیت راجب زن رفیق پارتنرم

1067 بازدید | 73 پست

ما س ساله باهمیم  رفیقش ۶ماهه ازدواج کرده این شبو روز با اون دوتاس هروقت با دختره حرف میزنم میگه با دوس پسر تو بودیم  س تایی میرن بیرون. دختره مریض میشه این میبرش دکتر البته شوهرشم هست س تایی 

کلا همه وقتش شده واسه اون  فقط ی جمعه ها میتونیم همو بیینیم اینم جمعه ها با اون دوتاس  دختره همش پیام میده بهش با شوهرم بحثم شده شوهرم راهنمایی کن. فلان کن  راجب فلان چیز با شوهرم حرف بزن دوتایی بودید 

با بعضی وقتا ماهی یکبار میگم بریم بیرون سریع زنگ میزنه اون دوتام میان خسته شدم دیگه تا الان هیچی نگفتم گغتم نگه بد بینه شکاکه  دوس پسرم اصلااااا آدم خیانت کاری نیست. خیلی آدم خوبیه. و قابل اعتماد ولی خشم نمیاد از اینکه همه وقتش شده واسه اون دوتا   الان بهش گفتم من مشکل دارم با این قضیه بهش بر خورد قهر کرد  😐خدایی کی میتونه اینو تحمل کنه ؟  میگه تو حساسی من فقط میگم کمش کن میگم با دوستتت برو هرجا میری زنش وسط شما دوتا پسر چیکار میکنه اخه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواد به جفتشون بدِ

😐😐😐😐😐😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥