برای پس انداز کاملا منطقیه . من خودمم تمام پس اندازم طلاست . طلای شکسته سکه و هرچی دستم بیاد و پولشو داشته باشم میدم طلا . ولی از طلاهای که بخوام استفاده کنم فقط حلقه ازدواجم و یه جفت گوشواره است . دیشب عروسی بودیم سرویس عروسیمم استفاده کردم . بعد عروس عموهای شوهرم رو میدیدم فکر کردم شوی جواهرات دعوتم نه عروسی . جاری بزرگ ۶ تا انگشتر انداخته بود . هر دستش سه تا . دست راست دوتا آرنج النگو . اونم مثلا ۶ تا یه مدل پهن ۴ تا یه مدل نازک . یه دونه تقریبا سفید بقیه زرد . دست چپ یه دستبند النگویی پهن و دو تا دستبند زنجیری کنارش . گردنش هم سرویس طلا و زنجیر یزدی و یه پلاک زنجیر کوچیکتر . چرا این تفکر وجود داره که هرچی طلا بیشتر باشه ارزش آدم بیشتره ؟ یعنی جز طلاهاتون هیچ چیزی واسه نمایش ندارید ؟ کل زندگیتون رو سر طلا مسابقه میدید ؟ منظورم یه سری خانوماست . هرچیزی از حد و اندازش خارج بشه واقعا خوب نیست
منم اگه مثل انگشتر اون داشتم میکردم تو حلق بقیه 🤣🤣🤣 وای طلاهای قدیمی و لنگه به لنگه دیگه این حرفا ...
فرقی نداره بالاخره هردو بابتش پول دادن همون طلاهای لنگه به لنگه کلی پولشونه البته من مخالف طلاهای زیاد و بزرگم ولی خیلیا سلیقشونه تو عروسیا ماهم از مچ تا آرنج النگو از گردن چند تا گردنی تا شکم انداختن بالاخره اینم ی جور فخر فروشیه
لطفا افراد زیر ۲۰ سال وارد تایپیک من نشن با احترام❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.