2777
2789
عنوان

5 میلیون پول دادن به لوله باز کن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
بابام میگه عیب ندارهده میلیونم بدن به من همچین کاری نمیکنم گناه داشت

خب مانفهمیدیم الان مشکل چیه؟ از اونور میگی زورم گرفت ازاینور میگی گناه داره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زورم میگیره

ولی بابام نه

الانم فهمیدم واقعا رفت تو پاچمون

مرده اعصابمو بهم ریخت

من زورم میگیرهولی بابام نهالانم فهمیدم واقعا رفت تو پاچمونمرده اعصابمو بهم ریخت

اشکال نداره دیگ فکرشو نکن 

رفت پوله دیگه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

سرتا پای بنده خدا کثیف شده بود ولیا

یه دفعه هم برای خونه ما لوله بازکنی اومده بود شاید روی هم رفته کارش پنج دقیقه طول کشید اما دو تومن گرفت این مال پارساله

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
ما سه چهار ماه پیش ۲ تومن دادیمشهر با شهرم فرق دارهگفت هر فنر ۶۰۰ میشه هر چند تا لازم باشه میندازمخی ...

دقیقا به ما هم همینو گفت

تهرانیم 

هی میگفت باز نمیشه نمیشه

هی فنر زد

اخر اندازه یه بند انگشت مو کشید بیرون

والا ...... یه جوری جواب میده انگار تاپیک رو ما زدیم 😐😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا ...... یه جوری جواب میده انگار تاپیک رو ما زدیم 😐😂

🤣🤣🤣