2777
2789
عنوان

5 میلیون پول دادن به لوله باز کن

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 38 پست
والا ...... یه جوری جواب میده انگار تاپیک رو ما زدیم 😐😂

خوددرگیری داری عزیزم؟

میگم من ناراحتم بابام نه

معتقد نیست رفته تو پاچش

الان من اینجا قانع شدم که رفته تو پاچمون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه دریل و فنر خریده بودی کمتر در میومد که 😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خوددرگیری داری عزیزم؟میگم من ناراحتم بابام نهمعتقد نیست رفته تو پاچشالان من اینجا قانع شدم که رفته ت ...

خود درگیری رو والا شما داری که تاپیک زدی

خودت تو جواب کاربرا داری بحث میکنی و دفاع میکنی ازش

ولی یا خیلی سنت کمه ، یا بابات وقت برای تربیتت نذاشته!

که این طرز جواب دادنته! کاش روی پروفایلتان مشخص بود این موضوع، حداقل میدونستم تو تاپیکت کامنت نمیذاشتم !

مخاطب کامنت های بعدیت، خانواده محترمت هستن که ادب ِ حرف زدن یادت ندادن .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پارسال برای ما هم اومدن از دیوار گفتن متری ۳۰۰خلاصه ۵تومن شد گفتیم که مستاجر هستیم و صاحب خونمون شوهرش تازه فوت کرده ۳ونیم گرفت به خدا که انصاف نیست فنر چیه دیگه میان میگم دستگاه باید بزنیم فنر ۲۰۰ دستگاه ۳۰۰

من الان کارگر اومد مبلها رو از بالا بیاره طبقه پایین 

پایینی ها رو ببره بالا 

اول گفت ۲۵۰۰

گفتم باشه 

بعد اخرش گفت ۳۵۰۰ 

خیلی هم سخت برد سنگین بودن 

گفتم باشه 

باز اخرش گفت انعامم بده 

تا پنج تومن  فکر کنم میخواست بره دیگه 

ندادم همون ۳۵۰۰ دادم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خود درگیری رو والا شما داری که تاپیک زدیخودت تو جواب کاربرا داری بحث میکنی و دفاع میکنی ازشولی یا خی ...

من قبلا هم باهات تو سایت درگیر شدم شما کلا مشکل اخلاقی داری

قرصاتو بخور بعد بیا سایت 

مشکل داری با تاپیک یا فشارت میافته مجبورت نکردن بیای نظر بدی و توش بمونی و همه کامنتارو هم بخونی 

سایت و خریدی؟

کی باشی بخوای از تربیت پدر من ایراد بگیری؟؟؟

برو بابا خدا شفات بده دیگم ریپ نزن در حدی نیستی جوابتو بدم قبلا اعصابم و خورد کردی

برو مشکلتو با خودت حل کن بعدا حرف میزنیم