2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عذاب. درونگرایی بد نیست وقتی با چیزای دیگه مثل خجالتی بودن یا کمبود اعتماد به نفس همراه بشه بد م ...

من خجالتی ام اذیتم میکنن جواب هم بلد نیستم بدم

اومدم به یکی تیکه بندازم بهش گفتم داشتم به تو عادت میکردم 

میخواستم بگم داشتم به اخلاق گندت عادت میکردم که نصفش رو نگفتم

حتی تیکه انداختن هم بلد نیستم از همه میترسم

من خجالتی ام اذیتم میکنن جواب هم بلد نیستم بدماومدم به یکی تیکه بندازم بهش گفتم داشتم به تو عادت میک ...

من دقیقا همینجوریم خیلی سخته من که خیلی ناامیدم از خوب شدنم،خسته شدم از بس از اول شروع کردم و باز ناامید شدم

من خجالتی ام اذیتم میکنن جواب هم بلد نیستم بدماومدم به یکی تیکه بندازم بهش گفتم داشتم به تو عادت میک ...

😅🙈🙈 ایراد نداره همه سوتی میدن. فعالیت های گروهی بیشتر شرکت کن کم کم بهتر میشی. منم خجالتی بودم دوران دانشگاه یه مسئولیت قبول کردم، از بس اجبار به فعالیت شدم الان بهترم

😅🙈🙈 ایراد نداره همه سوتی میدن. فعالیت های گروهی بیشتر شرکت کن کم کم بهتر میشی. منم خجالتی بودم دو ...

من سوتی ندادم انقدر از طرف میترسم و اذیتم کرده نصف حرفم قورت دادم با اینکه از قبل تمرین کرده بودم😅

من بیشتر از این رنج میبرم که وقتی ی جمعی هست نمی‌دونم چجوری وارد جمع شم چطور سلام و احوالپرسی کنم چی بگم یا اینکه نکنه صدامو نشنون یا یکی جواب نده ضایع شم یا.....

تنها اذیت کردنش اینه که بقیه درک نمیکنن مخصوصا توی جمع فامیل 

واقعا برام ارزشی نداره فلانی ازدواج کرده یا بچش فلان جا قبول شده و...

بعد میگن حرف نمی زنی و جوش نمی‌خوری و...

حرف دوزاری ...

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم