2777
2789
عنوان

معلما چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 19 پست
گویا خودتتم واکسن لازمید

معلم نفهمی ک سر دوتا بچه رو بهم‌میکوبونه. واکسن لازمه و کسی ک ازاون مریض حمایت میکنه 👎  ،،معلم غلط میکنه دست رو بچه مردم بلند میکنه اونم اینجوری ک آسیب مغزی ممکن وارد بشه حتما باید اتفاقی بیفته. ک صدا پدرومادر دربیاد

معلم نفهمی ک سر دوتا بچه رو بهم‌میکوبونه. واکسن لازمه و کسی ک ازاون مریض حمایت میکنه 👎 ،،معلم غلط ...

یه کم آرومتر 

تا تو شرایط نباشی نمیتونی نظر بدید 

قطعا کار اون معلم درست نبوده ولی تند رو نباشید از کسی هم دفاع نمیکنم از ادبتون معلومه سطح فکریتون چه حد هست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه کم آرومتر تا تو شرایط نباشی نمیتونی نظر بدید قطعا کار اون معلم درست نبوده ولی تند رو نباشید از کس ...

خوبه تواین مدت کم  ک مدارس بازشده. دیدیم ک چند تا بچه بخاطر آزار مدرسه ومعلم جونشون وازدست دادن  خودت خوشت میاد سر بچه ت و بگیرن. بکوبونن بهم اگر خوشت میاد ک هیچ،،، سطح فکری م برپایه انسانیت وعدالت وشعور  

دفاع ناحق. ازکسی نکردنه.  فقط چون. خودمم همون شغل ودارم

خاک توسرش ،، خب بگید گزارش بدن ب مدیر وحشی رو واکسن هاری بزنن

به پسر من تا حالا چیزی نگفته وگرنه خشتکشو میکشیدم سرش

با مامانای دیگه در ارتباط نیستم.اونا خود بچه ها باید به والدینشون بگن که یه کاری کنن

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن