2777
2789
عنوان

خیلی گوزین😂

473 بازدید | 23 پست

عامو یه تاپیک میزنین میایم دوساعت زیرش تایپ میکنیم وتا ارسال میزنیم قفل مبارک رو زدید درش رفتید آخه چرااااااااااااااا

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره بخدا میزنن والفرار

چسی چسی چسی

چسی میان😂🗡️

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

یه جایی دیدم نوشته بودین خواهر شما تو عقد طلاق گرفته و قاضی طبق گفته خودشون قید کرده باکره هست وقتی رفتن دفترخانه برای طلاق اونجا گواهی پزشک قانونی نخواستن ؟ 

و اینک شکفتن و سبز شدن در انتظار توست..🌱✨

سلام عزیزم تو یکی از تاپیک ها کامنتتو دیدم ولی چون قفل بود نتونستم سوالمو بپرسم اجازه هست اینجا به س ...

بفرمایید 

خواستی بگی منم گوزم؟؟؟آره اون تایم خودمم گوز بودم😂😂😂😂😂ببین بعضی تاپیکارو مجبوری قفل بزنی چون سریع گزارشتو میزنن ولی طرف میاد توهین میکنه وبدوبیراه به همه میگه واجازه نمیده دفاع کنی این دیگه گوز با عنه

حالا بفرمایید من درخدمتم😊🙏

یه جایی دیدم نوشته بودین خواهر شما تو عقد طلاق گرفته و قاضی طبق گفته خودشون قید کرده باکره هست وقتی ...

نه نخواستن 

بفرمایید خواستی بگی منم گوزم؟؟؟آره اون تایم خودمم گوز بودم😂😂😂😂😂ببین بعضی تاپیکارو مجبوری قفل بز ...

نه عزیزم تاپیک برا یکی دیگه بود 😂 البته مال خیلی وقت پیشه چون برام سوال پیش اومد خواستم ازت بپرسم 

نه عزیزم تاپیک برا یکی دیگه بود 😂 البته مال خیلی وقت پیشه چون برام سوال پیش اومد خواستم ازت بپرسم

عزیزمی❤️❤️🌹

منم دارم طلاق میگیرم قاضی اصلا پزشک قانونی نفرستاد ولی آخرش گفتن که اگه گواهی نباشه دفترخونه قبول نم ...

قبول میکنه برا خواهرم قید شد به گفته ی خواهرم باکره میباشد

قبول میکنه برا خواهرم قید شد به گفته ی خواهرم باکره میباشد

برا منم نوشته طبق توافقات طرفین و صورتجلسه امضا شده زوجه باردار نیست و باکره است