2777
2789
عه بنظر خوشمزه میاد که چجوری درست کردیمن عاشق سوپ شیرم اگه مزش مثل اون باشه دوست دارم

سیب زمینی و پیاز و اب رو ریختم‌پخت بعد پوره کردم،بعد خامه و شیر اضافه کردم

ادویه هم‌نمک و فلفل سیاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی از سوپ شیر هم خیلی خوشم نمیاد ،سوپ فقط قرمز با ابلیموی فراوون و فلفل ،اینا سوسول بازیه

وای نه من عااااااشق سوپ شیرم عااااااااشق

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

چطوری درست کردی

سیب زمینی یه پیاز و دو حبه سیر رو گذاشتم با آب پخت پوره کردم بهش نمک و فلفل سیاه زدم یه ذره هم جعفری خشک بعد خامه رو باشید هم زدم بیرون کم کم اضافه کردم پوره سیب زمینی تو دهن یه جوری میشه

ببین انقدررررررر خوشمزههههههههه میشه ک نگم برات مصل سوپ شیر ولی یکم عجیب با این رسپی درست کنید فقط یادتون نره حتمااااا موقعه خوردن لیمو ترش بچکونید بد بخورید عالیییی میشه من ت یه هفته سه بار درست کردم عاشقشمممممم

برای ۴ نفر ۲ تا پیاز کوچیک ۲ حبه سیر

۶ تا سیب زمینی

نصف لیوان شیر

۵۰ گرم کره

۲ قالب خامه ازون صورتیا پگاه

پیازچه

عصاره مرغ

سبزی ریز هرچی بود مهم نیست برای دیزاین روش

عصاره مرغ الیت خیلیییی مهمه این هرچی بیشتر بزنی نمکی تر خوشمزه تر میشه البتی به سوپ بدش نمک نزنید فلفل سیاه فلفل قرمز زرچوبه و خیلی کم نمک

اول پیاز و سیر رو تفت بدین زرچوبه و فلفل خیلی کم بزنید زرچوبرو هرچقدر دوست داشتید بد یه قابلمه بزرگ انتخاب کنید اب بزارید بجوشه بد پیاز سرخ شدرو بربزید داخلش تو همون مایتابه سیب زمینی رو پوست کنده خورد کنید درشت درشت یزره تفت بدین ادویه هارم همرو بهش بزنید بجز عصاره بد سیب زمینی رو بریزد داخل قابلمه بزارید انقدر بجوشن که ابش تقریبا کم بشه بد ک کاملا سیب زمینی پخت با بلندر یا گوشت کوب کاملا لهش کنید ی زره هم نباید سیب زمینی دیده شه باز بزارید چند دقیقه بجوشه بد بهش شیر رو اضافه کنید و در اخر خامه رو یه دونه دیگه الیت اضافه کنید مراقب باشید شور نشه چون الیت شورش میکنه منظورم از الیت عصاره مرغه اگه با اب مرغ ( بدون رب ) بزارید سیب زمین ها بپزه خش مزه ترم میشه در اهر نون تست رو تبکه تیکه کنید بزارید خشک شه.و سوپ رو با سبزی جات دیزاین کنید و نوش جان انگشتای شصت پاتم میخوری انقدر خشمزست 😂😁🙏🏻