2777
2789
عنوان

قهر با نامزد

151 بازدید | 20 پست

سر حرف های خانوادش هی بهش میگم اونم قبول داره و میگه من که حرف اونا رو تایید نمیکنم طرف توام پس بزار حرف بزنن واکنش نشون نده 

من هی تکرار کردم کارای گذشته خانوادشم دوباره باز کردم اونم وقتی عجله داشت بره سرکار هی پیله کردم خیلی شدید دعوامون شد الان دو روزه ولی صبح ماهیانه ای که هرماه میزنه رو زد دیروز و پریروز نزده بود ولی امروز زد 

دیروزم با مامانم صحبت میکردن گفته بود مامان مریضم بعدا میام مامانم میگه خیلی ناراحت بود صداش خیلی غم داشت 

به نظرتون چیکار کنم امروز پول زده یعنی نرم شده؟؟ اون قهر کرده منم روز اول زنگ زدم جواب نداد ولی دو روزه اصلا زنگ نزدم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من 4 ساله سر این موضوع درگیرم

به نفع خودته کنار بیای و خانواده ش رو با همه مشکلاتشون قبول کنی

وگرنه زندگی خودتون به کام جفتتون تلخ میشه و میشی مثل من با نشخوار فکری و وسواس فکری و هزار تا درد بی درمون دیگه

ماری که نیشت زده رو دنبال نکن که چرا نیشم زدی ذات مار نیش زدنه یا باید بکشی یا تا میتونی ازش دور بشی

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چرا اول صبح وقتی عجله داشت بره سر کار بحث اینطوری رو پیش کشیدی؟

اصلا وقت مناسبی نبود اونم وقتی داره میره جایی. با اعصاب خوردی رفته سر کار به کارای تو و مامانش فکر کرده.

بعدشم داره میگه سمت توئه دیگه مشکلت چیه؟ نمیتونه که خانوادشو بندازه دور یا بسوزونتشون که.

یخ لحظه حرفاشون عین خوره افتاد به جونم

یاد بگیر خودت مشکلاتت رو حل کنی و پیش شوهرت ازشون گله نکنی یه مدت که بگذره و ببینه دائم داری غر میزنی دیگه تو تیم تو نمی مونه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ببین من 4 ساله سر این موضوع درگیرمبه نفع خودته کنار بیای و خانواده ش رو با همه مشکلاتشون قبول کنیوگر ...

مرسی از بازگویی تجربت 

الان به نظرت کاری با همسرم نداشته باشم منتظر بشم خودش اروم شه برگرده؟

با این فرمون برو جلو ، قشنگ ت....ر میزنی به همه چی و ازدواج هم بکنی ، جدا میشی . اینقدر نسبت به خانو ...

ازدواج کردم عقدم

یخ لحظه حرفاشون عین خوره افتاد به جونم

حالا که پول زده یعنی بیا اشتی کنیم به نظرم یه پیام تشکرآمیز بده بگو عصری کی سر خلوته بریم بیرون ؟

اگه جواب داد که قضیه تموم میشه اگرم جواب نداد بعدا میگی من پیام دادم تو نخواستی ...

حالا که پول زده یعنی بیا اشتی کنیم به نظرم یه پیام تشکرآمیز بده بگو عصری کی سر خلوته بریم بیرون ؟اگه ...

اخه دوروز پیش خیلی پیام وادم اصلا جواب زنگ و پیامامو نداد 

مامانمم پیام داد بیا شام گفت مامان فدات بشم بزار بعدا میام حوصله ندارم 

خیلی من رفتم سمتش 🥲