2777
2789
عنوان

marzi گریان 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 56138 بازدید | 125 پست

مرضی ایه سعی میکنه سینه خیز بره یا فقط غلت میزنه   دختر منم روزی که شش ماهشو تموم کرد غلت زد الانم سعی میکنه سینه خیز بره ولی نمیتونه شروع میکنه غر زدن و دادو بیداد اصلا اعصاب نداره بچم😂راستی هانا یه ماه کوچیکتر از ایه س

دارم جدی میگی؟

اره باور کن من اوایل شیر دهی نوک سینم وحشتناااااااک بود زخم شدید پاره شده بود ب دردسر شیر میدادم

اون فولوس رو گذاشتم تو ی کاسه اب تا جایی ک روش یا نصفشو بپوشونه گذاشتمش سرگاز تا چند ساعت هی جوش زد تا یکم ابش پررنگ شد و غلیظ بعد زدم رو سینم برای شیردهی بعدی عالی شد خوبع خوب شدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

8 ماه و 4 روزش اره ولی هنوز تنبلی میکنه یکم میره بعد بقیه اش شیرجه میره هر کی میبینه تعجب میکنه میگن ...

عزیزم😁😁😁😁

دختر من 7 ماه 7 روزشه

هنوز سینه خیز هم نمیره

دکترش میگفت ممکنه اصلا سینه خیز نره انقد که تنبله😁😁😁

.Pain🔥you made me a believer

مرضی ایه سعی میکنه سینه خیز بره یا فقط غلت میزنه     دختر منم روزی که شش ماهشو تموم کرد غل ...

یعنی 1 هفته پیش واکسن زد؟اونوقت همون روز غلت زد؟

دختر من تا 10 روز بعد از واکسنش استراحت مطلق بود😁حرف باهاش میزدیم گریه میکرد

بتازگی غلت میزنه سینه خیز هم نمیره😄

عزیزم😁😁😁😁 دختر من 7 ماه 7 روزشه هنوز سینه خیز هم نمیره دکترش میگفت ممکنه اصلا سینه خیز نره ان ...

امکان داره نره بچه ها با هم فرق میکنن 

طاها 9 ماهگی چهاردست و پا رفت بعد یک هفته بود که رو زانوها دیگه میرفت نه چهاردست و پا میرفت نه میایستاد راه بره تا 14 ماهگی رو زانو حرکت میکرد همه میگفتن خیلی عجیب هست 

فاطمه 6 ماهگی 

ریحانه هم 6 ماهگی ولی نصفه و نیمه میره و حالا هم که شیرجه میزنه بازم اینم میگن عجیب 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
ای جونم خداحفظش کنه  یه فکری به حال اون گلدونها بکن که بزودی نابودشون میکنه

این عکس مالِ 1 هفته پیشه بسکه رفت خودشو کوبید توشون همه رو جمع کردم گذاشتم توی تراس😭😭😭😭😭😭

ای خدا عزیزدلــــــــــم ان شاءالله خدا براتون حفڟ کنه و زیر ناز و سایه پدرمادرش بزرگ شه عزیزم با پن ...

مرسی عزیزم

فقط قسمت خواهر برادرش رو شرمندم فعلا😁

این عکس مالِ 1 هفته پیشه بسکه رفت خودشو کوبید توشون همه رو جمع کردم گذاشتم توی تراس😭😭😭😭😭😭

هنوز مونده اگر میز داری تو پذیرایی و کشو داره همه جمع کن من ریحانه میره در کشوها باز میکنه ولی من تجربه داشتم خالی کردم از قبل کلا خونه من هر بچه ای بیاد مامانش خیالش راحت همه چیز آماده حصور بچه هست 😒😒😒😒😒😒

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر