2777
2789

پسرش خیلی بد نگا میکرد خیلی خیلی بد چن ساعت بود نگا میکرد اخرش مامانش اومد گفت ب شدت مث خواهر زادمی انگار خواهر دو قلوشی چن ساعته نگات میکنیم ببینیم خودشی یانه  فهمیدم نیستی فقط شبیهی 🤦🏻‍♀️

خانواده خیلی پولداری بودن برای پدر بزرگ پیرشون۹۹ ساله اب اناناس گرفته بودن 

منم فقط گقتم مرسی 😐😐😐باید چی میگفتم؟

بابام همش میگه چرا با همراها حرف نمیزنی ؟

جامعه گریز شدی 

اخه حرفی ندارم نمیدونم چی بگم 😂🤦🏻‍♀️بابام میگه بلد نیستی برو گوش بده حرف زدن یاد بگیر گرگ بشی

من وسط جمعشون میرم سکوت میکنن خب اصلا ب من چ

اخه وقتی خرف مشترکی نداری چرا باید با همراه ها بشینی حرف بزنی مامان باباهای قدیمی این تصورو دارن که باید هرجا بشینی از خودت تعریف کنی کل بیوگرافیتو بریزی بیرون تا اجتماعی بنظر بیای

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اناناس واسه بیمار که طبیعیه بگیرن

ولی خب به نظرم اصلا درست نیست وارد بحثشون بشی چون به هر حال غریبه ای 

خودت کار بهتری میکنی به حرف بابات گوش نده به نظرم من به شخصه بدم میاد غریبه وارد صحبتمون بشه

حالا من برعکس تو هستم یه جا که می رم انقدر راحت سر صحبت باز می کنم طرف انگار اشنای ده ساله هست

بابامم توقعه داره مث شما باشم 

اما من نمیدونم چی بگم یا نمیتونم صمیمی بشم 

یه پیرمرده رفیق بابام شده 

امروز صبح همه به هم سلام صبح بخیر میگفتن 😐منم حوصله نداشتم و فکر میکردم چرا باید به غریبه صبح بخیر بگم (پیره مرده ۸۰سالع بهم سلام صبح بخیر گفت و من جدا خجالت کشیدم که چرا احساس صمیمت نکردم ایشون بزرگتر بودن و رفتار من زشت بود )

بابامم توقعه داره مث شما باشم اما من نمیدونم چی بگم یا نمیتونم صمیمی بشم یه پیرمرده رفیق بابام شده ا ...

من دوران جوانی مثل شما بودم بعد کلی سال که از ازدواج می گذره و تجربه های سخت و شیرین که پیدا می کنی و مدت های طولانی که تو خونه تنها بمونی و حرف های دلت رو هم جمع بشه دلت یه گوش شنوا و پذیرا می خواد که سر صحبت باز کنی و خودت بیرون بریزی! 

اتفاقا پیرمردها و پیرزن ها کوه تجربه هستن یه حرف هایی می زنند می بینی چقدر پر مغز هست   

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خب اناناس واسه بیمار که طبیعیه بگیرنولی خب به نظرم اصلا درست نیست وارد بحثشون بشی چون به هر حال غریب ...

کلی غریبه باهم حرف میزدن فامیل یا دوست نبودن

مثلا همراه ها دور هم جم میشد و گپ میزدن