2777
2789
عنوان

معلما لطفا

125 بازدید | 10 پست

من متوسطه دوم هستم. بچه ها خیلی ازم میترسن اصلا بد اخلاق نیستم. اصلا . فقط اهل بگو بخند نیستم. مرتب هم  میپرسم و امتحان.  بنظرتون یکم راحت تر شدن خوبه؟ الان خیلی ازم حساب میبرن خییلی . میترسم راحت شم  شل کنن. نظرتون چیه؟ خیلی زرنگن و گوش گیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قاطع باش تا ازتوحساب ببرن..ولی یه وقتایی که درس تموم‌میشه وکاری ندارین.شوخی کن حتی شده یه معما مطرح کن .ندار دیگه خیلی محیط خشک باشه..معلم پسرم وقت درس بسیار جدی هست..حتی تنبیه وتشر هم داره..ولی چنددقیقه اخر مخصوصا زنگ اخر بابچه ها بازی میکنه..میشینه کنارشون بازیهای گروه یا گل یا پوچ بازی میکنن

پارسا پسرمامان😍

همینجوری منظم و دقیق بمون . سن متوسطه اگر یه ذره شل و ول بشی درسته قورتت میدن . اینم بدون که شاید اونام بروز ندن ولی از معلمای دقیق و منظم خوششون میاد چون تکلیفشون با خودشون معلومه کی درس بخونن کی امتحان بدن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
قاطع باش تا ازتوحساب ببرن..ولی یه وقتایی که درس تموم‌میشه وکاری ندارین.شوخی کن حتی شده یه معما مطرح ...

حساب بردن مگه خوبه؟!

منظم و با انضباط باشه خوبه ولی نه در حدی که حساب ببرن مگه سربازخانه و پادگانه

بچه باید با علاقه بره مدرسه

حساب بردن مگه خوبه؟!منظم و با انضباط باشه خوبه ولی نه در حدی که حساب ببرن مگه سربازخانه و پادگانهبچه ...

منظورم اینه که کنترل کلاس در دستش باشه..مخصوصا.جوونهای امروزی که بقیه رو درسته قورت میدن.‌یکم شل بگیره وسط کلاس پامیشن میرقصن

پارسا پسرمامان😍