2777
2789
😑😂

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نی نی سایت امشب انقدر میوه ای شده

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

🐕‍🦺🦮🐕🦧🦍🐒🐵🐩🐺🦊🦝🐱🐈🐈‍⬛🦁🦄🐎🫏🐴🐴🐆🐅🐯🦓🦌🦬🐮🐂🐃🐄🐷🐫🐑🐏🐽🐗🐖🦙🦒🐘🦏🦛🐭🦇🦔🐇🐹🐀🐻‍❄️🐼🦦🦃🐾🦆🐣🦉🦚🦜🪽🐦‍⬛🪿🐦‍🔥

من از همه حیوونا معذرت میخاااااااااام🥲🥲

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵