2777
2789
عنوان

سوره ی مسد

101 بازدید | 11 پست

من تصمیم گرفتم جز ۳۰ رو حفظ کنم الان من یه هفتس وقتمو گزاشتم روی این سوره نمیره تو مخم بیشتره سوره هارو حفظما این نمیره الان من تو این یه هفته میتونستم کله قرانو حفظ کنم ولی این نمیره تو مخم

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شبا قبل خواب هم وویسش رو گوش کن چرا آخه؟خیلی کمه و راحته که

راحته وبی تا میخوام بخونم یاتاقان میزنم سوره های طولانیو حفظما این انگار لجش گرفته 

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

ان شاالله حفظ میشی نشدی هم کاریش نمیشه کرد دیگه،از رو بخون این یه دونه😉

نمیدونم یهویی انگار بهم وحی شد حنا پاشو سوره هاروحفظ کن حوصلت سر نمیره😂😂

نمیدونم یهویی انگار بهم وحی شد حنا پاشو سوره هاروحفظ کن حوصلت سر نمیره😂😂

😅😅😅خوبه که حفظ کردن

چه قرآن چه حافظ چه شاهنامه و ...

کلا مغز رو به چالش میکشی دیگه 

ادامه بده عزیزم 😍🌹

@آرزو1388‍ تاپیکه ترکید چی ریپ زده بودی؟؟

گفتم وای ننه🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اهان چرا همچی داره می ترکه؟؟

چون بترکونه🤣🤣🤣🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺