florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5794 عنوان قلمچی دادین آیا 73 بازدید | 5 پست ترازتون چند شد؟ و چندمین درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1404/08/03 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آزرم1 عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 190 یعنی جون من در میاد تا به یچه هابفهمونم تراز قلمچی مهم نیست اصلا مشاور کنکور خواستی، حتی اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی کافیه بهم پیام بدی
یازهرامحیصا عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 608 اینجا اگه کسی کلاس خصوصی از پایه اول تا دوازدهم انسانی خواست من ساعتی ۲۰تومن برگزار میکنم پایه دهم تا دوازدهم رو کنکوری تدریس میکنم
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5794 یعنی جون من در میاد تا به یچه هابفهمونم تراز قلمچی مهم نیست اصلا چرا خب درصدا که مهمهبرا مقایسه خودمون با بقیه خوبه که درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
آزرم1 عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 190 چرا خب درصدا که مهمهبرا مقایسه خودمون با بقیه خوبه که خب تو نباید خودت رو با بقیه مقایسه کنی کهچون تراز ها اصلا درست نیستن و تقلب هم زیادهدرصده که مهمهباید ببینی از ازمون قبلی تا بعدی چقدر درصدت بهتر شده نه تراز تراز رو اصلا نگاااهم نباید بکنی مشاور کنکور خواستی، حتی اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی کافیه بهم پیام بدی
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5794 خب تو نباید خودت رو با بقیه مقایسه کنی کهچون تراز ها اصلا درست نیستن و تقلب هم زیادهدرصده که مهمهبای ... اوهوم درستهحدودا ۶۰۰ تا افزایش تراز داشتم.... درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
آزرم1 عضویت: 1404/07/18 تعداد پست: 190 اوهوم درستهحدودا ۶۰۰ تا افزایش تراز داشتم.... اینکه عالیهولی افزایش تراز ملاکت نباشه مشاور کنکور خواستی، حتی اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی کافیه بهم پیام بدی