برو یه چند دقیقه تو حیاط باد خنک بخوره به سرت خوب میشی.با مثانه خالی برو به رخت خواب قبلش تو سایت سرچ کن اخلاقای بد شوهر و بخون محدودیتها مسئولیتها و اینکه زمانی برو به رختخواب که واقعا خوابت میاد.قول میدم دیگه شوهرنخوای یه رازیو میخوام فاش کنم درصد بالایی از خانومهای متاهل درواقع تنها هستند بسیاری حسرت محبت از همسر دارند چیزی که دنبالشی همه ما دنبالش بودیم ولی در نهایت کسی گیرمون اومد که محدودمون کرد کلی مسئولیت رو دوشمون انداخت تامین مالی وعاطفی نکرد وخیلیامون محکومیم به سازش و دفن قلبمون
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
درگیری و روزمرگی زندگی هم نباشه احساس و شور و علاقه اول رابطه قابل مقایسه با سالهای بعدش نیست
ادما بهم عادت میکنن ما با پدر ومادرمون دعوا و قهر و اشتی میکنیم ولی بازم دوسشون داریم چون عادت کردیم دیگه مثل قبل رفتار نمی کنیم مهم عشقه که هیچوقت از بین نمیره یا کم نمیشه خرفتون درسته ولی اینم در نظر بگیر
او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت
عزیزم من جای مادرتم ۳۸سالمه ما هم از این حسا علاقه ها غنج رفتن دل داشتیم ولی تو سن تو یه احساس زود گذره منم خودم عاشق شدم تو سن تو در حد مرگ ولی بزرگتر که شدم دیدم اون آدم حتی کنارم نشست و ککمم نگزید بشین درستو بخون خودتو به یه جایی برسون بخت و اقبال آینده تو در گرو تلاش امروزته برای ساختن ایندت
ان شا الله اونیکه هم کفوت هست و کنارش خوشبخت میشی برسه😊 نماز جعفر طیار علیه السلام رو حتما بخون و مداومت کن
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
منظورتو کامل متوجه نشدم ولی ممکنه اون احساساتی که داری وخواسته های قلبیت برآورده نشه با ازدواج.آخه دنیای مردا با ما متفاوته.ما از غصه عالم وبا کلی احساس به آغوش اونها پناه میبریم اونهاتو فکر اینکه تو کی سرتو از رو سینش برمیداری بره پیش رفیق وخانوادش. زن رو هم واسه بشور بساب و رفع نیاز میخوان
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰