2777
2789
عنوان

ارایش کم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نظرنون راجب عمل دماغ چیه.چند سالگی خوبه.من 20 سالمه الان

نکن ساده و طبیعی خیلی بهتره دماغ عمل کنید هرچقد خوشگل بشید باز میگن دماغ عملی یا خوشگل مصنوعی

تیکر کنکورمه گذاشتم ببینم اومدنی یادم بیوفته زودی برم😅😂
دوستام خوبن اما حب از اینان ک اهل ارتیشن.کلا تو اطرافیانم همه اهل ارایش زیادن

نمیدونم عزیزم ولی همیشه جوری باش که خودت احساس رضایت کنی حرفای بقیه رم گوش نده یا یکبار واس همیشه جوابشونو بده تا دخالت نکنن بگو من اینجوری دوس دارم مگه من به تو میگم چقد زیاد ارایش میکنی هر کی ی جور دوس داره با شوخی بگو که ناراحتم نشن

من پوستم صاغه تقریبا کرم ضد آفتاب بیرنگ میزنم برا آرایش معمولی ریمل مداد ابرو رژ لب و رژ گونه و خط چشم البته همرو کمرنگ میزنم بخاطر همون خیلی ب چشم نمیاد

😍خدا جونم شکرت بخاطر همه چیز😍

من ندید به شما میگم از تمام دوستان عمل کرده و ارایش کرده تون بهترید

اونها تو یک محیط کوچیک همدیگرو میبینن و روزبروز بیشتر افراط میکنن . در اینده پوست شما و اونها قابل مقایسه نخواهد بود

ببین عزیزم به حرفه دیگران اهمیت نده من خودمم همه میگن چرا همیشه ارایشت یه شکله چرا فقط رژ خوب میزنی اما من کلا عقیده دارم ارایش باید طوری باشه که اگه دست و روتو شستی نگن وای با ارایش قشنگ بود 

من همه چیز رو استفاده میکنم اما خیلی کم لی هیچ کس تا حالا بهم نگفته با ارایش و بی ارایشت خیلی فرق داره

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍