2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امام زاده حسن اینا چقدر راهه تامولوی؟

نه اونجا دوره البته تو تهران همه با موتور میرن سرکار از شرق به غرب از جنوب به شمال چیز عجیب و دور از ذهنی نیست،مثلا ما سمت پیروزی هستیم محل کار شوهرم امیرآباده با موتور میره اما ۲۰ دقیقه نهاااایت ۳۰ دقیقه ای میرسه اگه ترافیک باشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

نه اونجا دوره البته تو تهران همه با موتور میرن سرکار از شرق به غرب از جنوب به شمال چیز عجیب و دور از ...

آره میگم جای خوبی باشیم ولی باز میترسم برای همسرم سخت باشه میگم بریم‌جایی که نزدیک باشه از نظر امنیتی هم مشکلی نداشته باشه بتونم برم بیرون تنها از مولوی خیلی بد میگن 

آره میگم جای خوبی باشیم ولی باز میترسم برای همسرم سخت باشه میگم بریم‌جایی که نزدیک باشه از نظر امنیت ...

اره مولوی برای زندگی خوب نیست اما همین خراسون و قیام فقط یکبار برو ببین متوجه میشی چقدر سالمه محیطشون و امنیت دارن و محله های نسبتا مذهبی نشین هستن،مسجد لرزاده مسجد حوری از مساجد معروف و قدیمی تهران تو این محله ها هستن،خیابون زیبا حد فاصل همین قیام و خراسونه خونه های خیلی شیک و گرون قیمتی هست خیلی از اهالی مرفه هستن اما چون اصیل و قدیمی هستن همونجا موندن نرفتن شمال شهر

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃