2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چ ربطی داره؟ شاید طرف فامیل باشه و از فبل جز فالور باشه دلیل نمیشه ک فالو داریم حتما رابطه خاصی ب ...

دقیقا منم اینو درک نمیکنم فالور دختر اینا

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

درست میگین ولی نمیدونم درمونش چیه

کاش لاقل یه بار هم شده وقتی باهاشون آدم صحبت میکنه گوش بدن وقتی همه اینطوری رفتار کنن خب؟ پس اون پاکی عشق و اینا کجا میره همین مسائل الکی و ساده و اینطور باعث شده الان همه مون نسبت به هم اینطور بشیم دیگه

خب چ ربطی داره؟ شاید طرف فامیل باشه و از فبل جز فالور باشه دلیل نمیشه ک فالو داریم حتما رابطه خاصی ب ...

🫠من کاری با این ندارم حتی این موضوع رو هم در نظر گرفتم کلی یارو چه میدونم پیمای فیک دخترا رو فالو داره یه همچین چیزایی

من نمیدونم چرا آخه واقعا سردرد میگیرم به خاطر طرف پیجش اینطوریه چه میدونم چقال بقال که فالوش داره پد ...

درکتون میکنم عزیزم‌.

فقط اینو میدونم پسری که بفکر زندگی باشه و متعهد باشه ، دنبال روابط متعدد نمیره و اگرم قبل ازدواج درگیر این مسائل بوده بعد ازدواج آدم های اضافی دور و برش رو خط میزنه و فقط به همسرش متعهد میشه.اگر متعهد نباشه متاسفانه باید بگیم‌دست خودش نیست و بلانسبت اقایان خوب و خداترس، شاید مریضن و اختلال دارن و عذرخواهی میکنم ببخشید شاید دل هاشون‌مریضه و بیمار جنسی هستن 

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

دو طرفه رعایت بشه/ آدم ها از روابط میخوان لذت ببرن نه اینکه سوهان روح هم باشند

گآهی با خودم فکر میکنم این مسائل هم بیخیال اشکالی نداره 

آدمی که واقعا آدمش باشه تا تهش باهاته اینا هم با حرف زدن و اینا حل میشه ولی واقعا نمیدونم نمیتونم موندم توش