2821
2789
عنوان

دیت اول

207 بازدید | 12 پست

برای دیت اول نزدیکی در حد بغل و بوسیدن چطوریه بنظرتون زیاده رویه؟

از قبل حدودا ی سال همو میشناختن و حدودا ۶ ماه تو رابطه بودن و اینطوری نبوده ک روز اول اشنایی این کارو بکنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا این چیزا برای ما نرمال نیست حتی دست دادن

کلا مرز داریم هردو

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بستگی به طرفت داره چجور آدمی باشه سنش چقدر باشه و خودت سنت چقدر باشه منظورم آیا دو طرف آدم پخته ای هستید یا نه؟ شرایط دو طرف ب چ صورت هست ربطی به هول بودن نداره

واینکه حرفات یکم تناقض داره و من متوجه نشدم

میگی دیت اول بعد میگی یکسال همو میشناسن بعد میگی ۶ماه  رابطه دارن

بستگی به طرفت داره چجور آدمی باشه سنش چقدر باشه و خودت سنت چقدر باشه منظورم آیا دو طرف آدم پخته ای ه ...

خب ۱ سال همو میشناسن و ۶ ماه باهم ارتباط داشتن توی گوشی و حالا اولین بار همو دیدن از نزدیک

خب ۱ سال همو میشناسن و ۶ ماه باهم ارتباط داشتن توی گوشی و حالا اولین بار همو دیدن از نزدیک

سلام باتمام احترامی ک براتون قائلم میخواستم جوابتون دقیق بدم ولی تاپیک های قبلت خوندم فهمیدم سنت کمه و متاهلی و بچه ام داری

یا سرکاری یا اینکه با توجه ب متاهل بودنت ....

اگه سوال برای کسی دیگ اس که توی تاپیکهای قبلت خیلی تناقض بود 

سلام باتمام احترامی ک براتون قائلم میخواستم جوابتون دقیق بدم ولی تاپیک های قبلت خوندم فهمیدم سنت کمه ...

نه متاهل نیستم بچه هم ندارم . سوالایی که برای بچه بود برای خواهرمه . اره سنم کمه این درسته