2777
2789

امیدوارم همیشه خوشبخت و خوشحال باشید ولی اگه این اتفاق براتون پیش بیاد چیکار میکنید

چند ماه پیش متوجه شدم یه دختر به نامزدم زنگ زده

بلاکش نکرده بود خودم گوشیشو گرفتم بلاک کردم شماره رو دیگه نمیدونم آن بلاک کرده یا نه

الانم چند روز پیش شماره یه دختر رو تو پیویم فرستاد دز کاری از ثانیه حذفش کرد ولی فهمید دیدم

برا ماست مالی کردن عکس دختر و فرستاد گفت میشناسی گفتم نه گفت دو هفته پیش زنگ زده بود

و این حالا داشت به من می‌گفت اینو

گفتم اوکی چرا حالا شمارشو حذف کردی دوباره شماره دختره رو فرستاد

منم با دختره حرف زدم حرفاشون واو به واو شبیه هم بود حس کردم هماهنگن ولی هیچ کدوم زیر بار نمیرفتن آخرشم نامزدم گفت میخای باور کن میخای نکن

دختره رو هم بلاک نکرده بود یه دستی زدم بهشون فهمیدم

حالا جالب اینه من یه مزاحم داشته باشم نامزدم قهر میکنه که چرا جوابشو دادی اصلا باید همون اول بلاک میکردی

ولی خودش بلاک نکرده بود و دختره بازم بهش زنگ زده بود جواب داده بود گفته بود نامزد دارم(البته به گفته خود دختره)

من نمی‌فهمم اصلا

توروخدا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگه میخوای باور کن میخوای نکن مطمئن باش یه ریگی توی کفششه

منم میگم بهش میگم برات مهم نیست باور کنم یا نکنم که اینجوری میگی

این حرف یعنی مهم نیست باور میکنی کن نمیکنی هم نکن

منم میگم بهش میگم برات مهم نیست باور کنم یا نکنم که اینجوری میگیاین حرف یعنی مهم نیست باور میکنی کن ...

دکمه شو بزن تمام

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

منم میگم بهش میگم برات مهم نیست باور کنم یا نکنم که اینجوری میگیاین حرف یعنی مهم نیست باور میکنی کن ...

بخدا قسم من تجربشو داشتم ولش کن عزیزم هرچه زودتر اگه گفت چرا میخوای جدا بشی بگو که من نمیتونم با یه ادمی که هیچ توضیحی درباره کاراش بهم نمیده زندگی کنم و ازش بچه دار هم بشم

بخدا قسم من تجربشو داشتم ولش کن عزیزم هرچه زودتر اگه گفت چرا میخوای جدا بشی بگو که من نمیتونم با یه ...

آدمی که تو نامزدی سرش جای دیگه ای گرمه یعنی عادت کرده و مزه این کارا زیر زبونشه و نمیتونه ترک کنه 

وقتی تو نامزدی که دختر رو با انتخاب خودشون بدست اوردن و دختره ترگل و ورگله رو بهش خیانت میکنه وای به حال بعد ازدواج 

ان شاءالله دیگه تجربه نکنی عزیزم 

آدمی که تو نامزدی سرش جای دیگه ای گرمه یعنی عادت کرده و مزه این کارا زیر زبونشه و نمیتونه ترک کنه وق ...

نه من نامزدم نبود خیانت ندیدم ولی وقتی داشت جدا میشد هزار تا چیز گفت که ازش متنفر بشم و بتونم دل بکنم وقتی گفتم باور نمیکنم همین جمله رو گفت و منم ازش مطمئن بودم که اونا راست نیست ادم دروغگو قشنگ معلومه