2777
2789
عنوان

اپل آیدی🤕

35 بازدید | 7 پست

بعد از مدت ها با تلااااش و زحمت خودم تونستم آیفون ۱۶ نرمال بخرم ،فروشنده گفت اپل آیدی شو تو سه روز درست میکنم الان دو هفته شده هنوز خبری نیست🙁قشنگ شمارمو ،امضامو، کد ملی م و... رو ازم گرفت و گفت تو ۳ روز درست میکنم اما الان هرچقدر بهش زنگ میزنم میگه تو تهرانم ،سایت ها بسته شده نمیتونم اپل آیدی بزنم برات😑😐به نظرتون چیکار کنم؟سه هفته بدون واتساپ و تلگرامم ،نه میتونم‌به کسی پیام بدم از برنامه ها نه میتونم عکسو و اهنگ بفرستم یا دانلود کنم ،همشون به اپل آیدی نیاز داره😭کسی بلده؟میتونه کمکم کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینجا چیزی نگرفته برای این کار قرار بود بعد از اینکه اپل آیدی درست شد پولشو بدم

خب جای دیگه چرا نیمدین؟ یوتیوب هم اموزشش هست. 

در اصل شما باید ادرس و کدپستی فیک بزنی چون ساکن امریکا نیستی و اینکه یو ر و پسوردم باید حای امنی نگه داری 

استندبایِ حاجی🙌🏼

اکثر تعمیراتی و موبایل فروش ها انجام مبدن

من چون گوشیم رو از همون فروشنده گرفتم بخاطر همین ایشون همه چیو برعهده گرفتن که درستش کنن اما دو هفته شده هنوز هیچ خبری نیست دیگه خسته شدم