2821
2789
عنوان

کیسه آب گرم 😐😐😐😐😐

1173 بازدید | 17 پست

همسرم یه کیسه آب گرم گرفته 

انتظار داره هر شب استفاده کنم 

با اب جوش پر می‌کنه میده میزارم تو شکمم

میگه بزار رحمت گرم بشه 

ولی آخه داغ داغ 😐😐؟

میگه از دکتر پرسیدم گفته استفاده کنه پریوش منظم میشه 

رحم گرم میشه 😐😐😐

وای احساس میکنم چرت گفته ینی چی آخه 

گفتم از کی پرسیدی 😐😐😐😐.نکنه از دوستت که رفت اومد داریم گفت اره 😐😐😐😐😐

واقعا ناراحت شدم چرا مساعل خصوصی منو بهش گفته😐😐😐

واقعا عصابم خرده 

حق دارم یا نه ؟

چرا باید فلانی که رفت و آمد داریم بفهمه من پریودم تا منظمه😒😒😒😒

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینی شوهرت به دوستش گفته زنم پریودش نامنظمه؟

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

نباید می‌گفت حالا اشکال ندارد بهش گوشزد کن دیگه نگه

اصلا نوار بهداشتی اینا نمیگیره که میگه خجالت میکشم 

نمی‌دونم چطور رفته اون حرف رو زده 😐😐😐

واقعا خجالت زده شدم 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
تو خودت الان داری اینجا منتشرش میکنی ده ها نفر میبینن

اونا که منو نمی‌شناسن

اون از ناپختگیش گفت ولی اینم بدون چقد دوستت داره ب فکرته رفته واست کیسه اب گرم گرفته

نیمه پر لیوانو ببین ولی بهش بگو که دوست نداشتی کسی بدونه

اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید🕊✨️

مستقیم نزار ممکنه حساسیت جوش پوست بیاره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ینی شوهرت به دوستش گفته زنم پریودش نامنظمه؟

اره 

دوستش پزشک عمومی‌ه

عزیزم شوهرت مشخصه آدم بی سیاست و ساده و دل پاکی هستش.

حالا دعواش نکن چرا رفته گفته. یه گوشزد بهش بکن ولی در عوض کلی هم قربون صدقش برو که به فکرت بوده.

دیگه عقلش فقط به این موضوع کشید که از فلانی بپرسه.

دعواش نکنیااا . 

اره دوستش پزشک عمومی‌ه

اهااا

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

عزیزم شوهرت مشخصه آدم بی سیاست و ساده و دل پاکی هستش.حالا دعواش نکن چرا رفته گفته. یه گوشزد بهش بکن ...

میگه چون دکتره گفتم 

به هیچ کسی نمیگم 😒🥴

اون از ناپختگیش گفت ولی اینم بدون چقد دوستت داره ب فکرته رفته واست کیسه اب گرم گرفتهنیمه پر لیوانو ب ...

مرسی 🌺 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792