2777
2789

سلام قضیه از این قراره که 

برادرم از یه دختر خانومی خوشش اومده و نمیدونه چطور بیان کنه!!!

ازم مشورت خواست منم اومدم از شما بپرسم😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه ولی هم کلاسی نبودن.اون خانم یه رشته دیگه میخوندن

راستش من خودم ازدواجی بودم اهل دوستی نبودم. پسر های دانشگاهم که قصد ازدواج داشتن بام ولی با پیشنهاد اینکه میشه با هم اشنا بشیم، جلو میومدن از چشم میافتادن. اگر ازدواجیه بش بگو له دختره بگه هر جور خود دختره صلاح دونست 

دیگه اگه خیلی خجالت میکشه یه واسطه بفرسته برا مطرح کردنش،اگرم راحته که مستقیم بگه دیگه ولی با واسطه ...

اول اینکه داداشم خیلی خجالتیه و اینکه الان دانشگاه نمیره 

و همو نمیبینن .

بنظرتون اگه خودش بگه ،ایشون شماره مادرشو میده یا سریع میگه نه من قصد ازدواج ندارم؟؟؟

اول اینکه داداشم خیلی خجالتیه و اینکه الان دانشگاه نمیره و همو نمیبینن .بنظرتون اگه خودش بگه ،ایشون ...

خب چرا خودت نمیری ببینیش،بگو من خواهر فلانیم ازم خواسته اگه  رضایت دارید شماره خانواده رو بگیرم برا امر خیر،اکرم خودتون سوالی راحع به برادرم دارین بپرسید در خدمت هستم.

شما برین با اون خانم صحبت کنین. بگین داداشم شما رو دیده پسندیده اگه مایل باشین آشنا شین.

من سنم از ایشون کمتره ،بنظرم جالب نمیشه 

من به داداشم میگم خودت اولشو بگو ،چون خجالتیه میگه ایشون صددرصد میگه نه من قصد ازدواج ندارم 

راستش من خودم ازدواجی بودم اهل دوستی نبودم. پسر های دانشگاهم که قصد ازدواج داشتن بام ولی با پیشنهاد ...

درسته برادرمم همینو میگه .میخاد رسمی شروع شه از خانواده ها

ولی اینکه من فک میکنم اول باهم چندوقت آشنا بشن ببین اصلا بدرد هم میخورن بعد رسمی شه 

خب چرا خودت نمیری ببینیش،بگو من خواهر فلانیم ازم خواسته اگه رضایت دارید شماره خانواده رو بگیرم برا ...

واوو 

من یه عدد خجالتی شدیدم🤭🤭.بنظرتون حضوری بهتره مطرح شه یا تلفنی؟؟