2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعهد لاید اخلاقی باشه نه کاغذی .حق همه چیز را بهت بده ولی تو بدگه باشه بهش عمل نکنه تمام عمرت مبخوای ...

نه شوهرم خیلی خوبه خدایی دقیقا سر همین میگم زشت نباشه اینا رو بگم میخوام 🙁 

نمیدونم ولی من از حق طلاق حس خوبی نمیگیرم

چرا؟ 

مگه مردا دارن ما زنها حس بدی گرفتیم اینهمه سال

که مرد هر زمان عشقش بکشه بدون دلیل زنشو طلاق بده

یا کلی کق دیگه که مردا دارن زنها هیچکدوم رو ندارن

نه والا هرکس نظری داره من از حق طلاق حس خوبی نمیگیرم

حق حضانت و حق مسکن چی؟ بازم حس خوبی نمیگیرید؟ 

حق خروج از منزل و کشور چی بازم خس خوبی نمیگیرید؟ 

اینکه اگر بچتون خدای نکرده بیمارستان رفت امصای شما برای خودتون هم ارزش نداره باید شوهرتون بیاد برای شما و بچتون امضا کنه مردا کلی حق دارن که زنها ندارن

تعهد لاید اخلاقی باشه نه کاغذی .حق همه چیز را بهت بده ولی تو بدگه باشه بهش عمل نکنه تمام عمرت مبخوای ...

به نظر شما یعنی هیچ مردی در اینده تغییر نخواهد کرد؟

50سال همونجوری میمونه؟ یعنی 1درصد هم احتمال نمیدی تغییر کنه فکر آینده باشه زن آینده نگر باشه؟

اگر‬شوهر در آینده خیانت کرد، دست بزن داشت ، معتاد شد، اخلاق گندی داشت که زندگی رو سخت کرد که زن باید با کلی سند و مدرک تو دادگاهها آواره بشه برای طلاق  کلی دوندگی و کلی سگ دو زدن تو دادگاهها و پول خرج کردن و پول وکیل  

در ضمن اگر زنها حق طلاق میخوان حق طلاق ربطی به این نداره که حتما میخواد طلاق بگیره در آینده مگه همه  مردها حق طلاق داره کسی حرفی میزنه؟ یا کلی حق دیگه