2777
2789
عنوان

😐😐😐😐برادر 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 25 پست
من خواهر ندارم برادرمم ۸سال بزرگترمنه ولی خیلی کمکمه خیلی بابای دوممه ولی خب صمیمیتی که میتونستم بای ...

قدرشو بدون کاش برادر من اصلا کاری به کارم نداشت

ارباب شدی که رو به هر کس نزنم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از برادرم دلخورم .چند ساله خونش نرفتم اونم نمیاد ..فقط جایی ببینمش سلام میکنیم ..چند ساله نه زنگش زدم ن پیام حتی شمارش ندارم .پاک کردم خیلی وقت ..فکر نکنم تا این دنیام رابطمون درست بشه ..

قدرشو بدون کاش برادر من اصلا کاری به کارم نداشت

عزیزدلم توعصبانیت چیزی نگو شاید اونم مشکلی داره که بهم ریخته

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
فداش بشم برامن خیلی خوب بوده داداشم،هرچند کارایی رو که برام کرده دور از چشم زنش بوده،اگر زنش بفهمه ن ...

واقعا قدرشو بدون فقط منم که از برادر ضربه خوردم انگار

واقعا قدرشو بدون فقط منم که از برادر ضربه خوردم انگار

ولی ذرعوضش از مادر پدر وخواهرامم کلی ضربه‌خوردم،به حدی که اگر بخام بگم دیگه حوصله براهیچکس نمیمونه و همه میگن داره اغراق میکنه از بس زیاد وغیرقابل باور هستش

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خب نگفتی.  مثلا چه اذیت هایی واست میکنه

خب بگم که باور نمیکنین و میریزین سرم . به دستور زنش زندگیمو آتیش زده هر طوری میتونسته بهم ضربه زده مسیر زندگیمو عوض کرده . شما ها چون خودتون عروس هستین همیشه به عروسا حق میدین ولی من چوب بی سیاسیتی و سادگیم رو خوردم اگه از روز اول به خودش و زنش اجازه نمیدادم توی زندگیم دخالت کنن الان این وضعم نبود

ولی ذرعوضش از مادر پدر وخواهرامم کلی ضربه‌خوردم،به حدی که اگر بخام بگم دیگه حوصله براهیچکس نمیمونه و ...

چرا باور نکنم من خودم برادرم بزرگترین دشمنمه توی زندگی

حتی شهری که هستنم پا نذاشتم و نمیزارم 

من حاضرم برم جایی که فاصله ش از  جای که الان هستم و آدمای بیخود رو تحمل میکنم بیشترین باشه فقط اعصاب راحتی داشته باشم