2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه نوع شامپو میزنم 😂 نمی‌دونم شایدم مال این باشه روغن نارگیل که اره نرم می‌کنه موهام رو ولی نمی‌دونم چرا اینطوری شدم چند ماه همش موهام می‌ریزه ولی الان بهتر شده موهام شامپو لوکس بزن روغن نارگیل. روغن رزماری بزن عالیه قرص ویتامین بخور کم خون نیستی.کم بود ویتامین یا استرس بهم ریخته باشه تنظیم پریودت مال این هست مو های ادم به مشکل میخوره

فقط 38 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

سلام گلم

درمان ریزش موی این دکتر محشره و معجزه می‌کنه 

"دکتر سید حسن مظلومی" 

واقعا درمان‌هاشون برای جوش، آکنه، اسکار آکنه و... معجزه می‌کنه، درمان آنلاین هم دارند. 

من خودم برای ریزش مو و مشکل پوستی، همین‌طور عمل دایرکت ابرو پیشش رفتم. 

محاله جای بخیه رو توی صورت من ببینی.

آدرسش سعادت‌آباد، روبروی بیمارستان عرفان ، کوچه قائم، پلاک ۴ طبقه اول واحد 102 

آدرسش توی نشان هست. 

اینستاگرامشون هم کامل کاراشون هست

@doctormazloumi 

اگر مراجعه کردید و نتیجه گرفتید، ففط برام دعای خیر داشته باشید

منم به شدددتتت موهام میریزه خیلی میترسم 😭😭😭

نگران نباش گلم، برو همین دکتر که گفتم، معجزه‌ می کنه، من خدایی از درمان ریزش موهاش معجزه دیدم، نمونه عکس از استوریش گرفتم و گذاشتم