من با یکی دوساله تو رابطم بعد هر کاری میکنم بهش میگم چندروز پیش قهر کرده بودیم من یه استوری گذاشتم که یکم عاشقانه بود ببینه بعد من اصلا یادم نبود اینیستاشو پاک کرده امروز صبح اومد گفت بدون اینکه بگی استوری گذاشتی فلان بهم زد باهام خیلی رفتار بچگونه داره ولی درکل آدم خوبیه الان از صبح نه زنگ زده نه پیام داده منم همینطور بنظرتون چیکار کنم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
زیاد بها دادی حد وسط باش نه بچسب ن کات دلیل نمیشه هر حرف کار بهش بگی زیادی بهش ارزش و بها دادی سرش گیج رفت
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
دیوانم دیگه خواهر اخه یجوری بود خودم دوست داشتم هرکار میکنه بدونم واسه همین اینجوری شد الان گرفتار شدم قبلا انقدر اخلاق پیپی نداشت جدیدا اینجوری شده مثلا بحثی میشه دیگه بهم زنگ نمیزنه من خودم پیش قدم میشم
زیاد بها دادی حد وسط باش نه بچسب ن کات دلیل نمیشه هر حرف کار بهش بگی زیادی بهش ارزش و بها دادی سرش گ ...
دقیقا ولی تا بهم پیام داد که کات و اینا من رفتم عکس و هرچی داشتم مربوط بهش میشد از پروفایلم پاک کردم ولی اون هنوزم داره (رابطمون جدی بود خانواده میدونستن)
دقیقا ولی تا بهم پیام داد که کات و اینا من رفتم عکس و هرچی داشتم مربوط بهش میشد از پروفایلم پاک کرد ...
بهونه جو ایرادگیر ازخودراضی ازخودمتشکر خودشیفته
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر