2777
2789
عنوان

بینیم

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 23 پست
به صورتم میاد دیگ ولیی لاغررردوست دارم 🥲

ميفهمم،اتفاقا خودمم دوست داشتم خیلی لاغر شه🥲

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخییی کجا عمل کرد؟ من خسلییییی خسلیییییی گوشتی بود با استخون پهنن

شیراز ،دکتر جانی پور 

وای دماغ من اصلا تو یه لول دیگه بود🤣🤣6 ساعت اتاق عمل بودم ،12 روز هم گفته باید گچ روش باشه 

از بس سخت بوده 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

ميفهمم،اتفاقا خودمم دوست داشتم خیلی لاغر شه🥲

🥲🥲تو فکرمه دوباره برم ترمیم

شوهرمم بعدش نمیاد ددباره عمل کنم و کوچیک تر شه ولی جرعت ندارم به مامانمم بگم🤣

هنوزم دکتری پیدا نکررم ک اونطوری ک میخوام عمل کنه 

فکرکنم باید برم جراح پلاستیک  یا شمال

😇

🥲🥲تو فکرمه دوباره برم ترمیمشوهرمم بعدش نمیاد ددباره عمل کنم و کوچیک تر شه ولی جرعت ندارم به مامانم ...

جراح پلاستیک میگن خوب نیست برا عمل بینی 

ولیییییی من انقدر سختم شد که میگم ول کن بابا نمیارزه دوباره اینقدر اذیت شی 

کدوم شهرین؟ اگر نهایتااااااا خواستی بری ترمیم تهران برو  

شیراز ،دکتر جانی پور وای دماغ من اصلا تو یه لول دیگه بود🤣🤣6 ساعت اتاق عمل بودم ،12 روز هم گفته بای ...

اوه اوه 

منم 6 نیم صبح رفته بودم اتاق عمل 11 دراومدم

بهت درخواست بدم ایدی تلم رو بدم بهت عکس بفرستم برات؟

😇

جراح پلاستیک میگن خوب نیست برا عمل بینی ولیییییی من انقدر سختم شد که میگم ول کن بابا نمیارزه دوباره ...

دقیقااااااا

منم دیگ نمیتونم ریسکش رو کنم

میگم نکنه بدتر از این شه 

الانم خوبه ها فقط لاغر نیست

موقع عمل ک اصلا ب زیبایی فکر نمیکردم فقط به مشکل تنفسی و خدای نکرده نکروز اینها فکر میکردم ک به مشکل نخورم

دکتر من متخصص گوش و حلق و بینی بود

😇

اوه اوه منم 6 نیم صبح رفته بودم اتاق عمل 11 دراومدمبهت درخواست بدم ایدی تلم رو بدم بهت عکس بفرستم بر ...

اره عزیزم راحت باش