2789
عنوان

کره ای ها

100 بازدید | 9 پست

این دخترای کره ای البته من سلبریتی هاشونو دیدم.. چطوری اندامی استکینی دارن بعد انقد صورتشون تو پر و قشنگه😕

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

قشنگیشون ک با ارایشه واقعا بدون ارایش اونقدا دلچسب نیستن و اندامشونم زیادی بچگونه و استخونی میکنن 

صورتشون هم با همون روشای ک ما چاق میکنیم چ بسا بهتر 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قشنگیشون ک با ارایشه واقعا بدون ارایش اونقدا دلچسب نیستن و اندامشونم زیادی بچگونه و استخونی میکنن صو ...

اخه دارم جمونگ میبینم دختره هست جومونگ دوسش داشت ولی الانن با دوجین کیه اسمش نمیدونم خیلییییی خوشگله میکاپ زیادیم نداره

اخه دارم جمونگ میبینم دختره هست جومونگ دوسش داشت ولی الانن با دوجین کیه اسمش نمیدونم خیلییییی خوشگله ...

بالاخره عمل و گریم همه بازیگراشون داشتن و توی کره ب بچه هاشون وعده عمل میدن تا کنکور بدن و بیشترین کشور دارای عمل و ایناس 

نمیگم زشتن همشون ولی بی ارایش 100 هیچ عقبن فقط ظریفن و سفید و پوست خوب 

وگرن ابرو ندارن و زیبایی خاصی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

کلا نژاد زرد از لحاظ استخوان بندی صورت درشتن یعنی چی ، یعنی صورت هاشون گرد و پهنه حتی وقتی لاغر هم هستن صورتشون توپر نشون میده برای همین اکثرا  موهاشونو چتری میزنن  و جراحی پلاستیک میکنن تا صورت هاشون کوچیک و v شکل بشه و اگه چاق بشن زیبایشون کمتر میشه برای همین استاندارد زیباییشون لاغر بودنه

بالاخره عمل و گریم همه بازیگراشون داشتن و توی کره ب بچه هاشون وعده عمل میدن تا کنکور بدن و بیشترین ک ...

اره ب پای زیبایی ما ایرانیا ک نمیرسن چشم ابرو مشکی ووو... 

اره عملاشونم خیلی سخته جراحی پلاستیکه