2789
عنوان

حافظه

336 بازدید | 52 پست

نمیدونم  چندمین تاپیکمه درمورد حافظه ولی بازم جوابی نگرفتم و بازم امیدوارم جواب سوال مو پیدا کنم😂🥺💔

حافظم ضعیف شده و دقتم از صد رسیده ۲۰ درصد😶‍🌫️😶‍🌫️تازه این درحالیه که تمرکزم ندارم و نشخوار فکریم زیاده همش درمورد بدبختیام و کی خوشبخت میشم با خودم صحبت میکنم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همینکه امید واری کی خوشبخت میشی یعنی امید داری که خیلی عالیه . برای زیاد شدن حافظه زیاد قرآن بخون که یکی از اثراتش زیاد شدن حافظه هست . کندر هم زیاد بخور . مویز 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

منم احساس میکنم از وقتی درس میخونم اینطوری شدم

اتفاقا رو خوب یادم نمیاد

اصلا انگار حافظه ام بد شده

شنیدم بخاطر اینستا و پرش فکری هم میتونه باشه

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

منم احساس میکنم از وقتی درس میخونم اینطوری شدم

میدونی؟ اینقدر بلا سرم اومده حرص خوردم استرس گرفتم از مغزم کار نکشیدم بدبخت پوسیده حالا راه نمی افته 😐

همینکه امید واری کی خوشبخت میشی یعنی امید داری که خیلی عالیه . برای زیاد شدن حافظه زیاد قرآن بخون که ...

قرآن حفظ کنم یا فقط بخونم؟ 

والا تمام سعی مو میکنم خوشبخت شم حتی بدترین بلاها سرم اومده و فکر مرگ به سرم زد باز میگم ولش...من خوشبخت میشم بلکه آیت حرف حالمو خوب کنه