2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

97 بازدید | 25 پست

موضوع از اونجا شروع شد که مامانم بی دلیل به من پرخاش میکرد و سر کوچیک ترین مسائل با من بد برخورد میکرد و خب بدیهیه که من به شخصیتم بر بخوره . مثلا ی سوال میکردم خیلی تند جوابمو میداد یا خدا نکنه اگه ی اشتباهی بکنم . جوری منو ملامت میکنه انگار قتل کردم . البته اینم بگم من در جواب هیچی نمیگم و سکوت میکنم و هیچوقت بی احترامی نکردم

سه روز پیش من پی ام اس بودم و حساس و زودرنج و بعد از اینکه چندبار بهم پرید بی دلیل بهم بر خورد و فقط آروم پا شدم رفتم تو اتاقم درو بستم و کلی گریه کردم 

فرداش بیدار که شدم فهمیدم نزدیک پریودمه و حساسیتم بابت اونه بخاطر همین رفتم پیش مامانم بهش گفتم مامان حالم بده 

انتظار داشتم بغلم کنه یا حداقل بپرسه مشکلت چیه چی شده 

ولی اصلا اهمیت نداد و هی بهم گفت برو فلان چیزو بیار برو فلان کارو بکن . منم انجام دادم . بعد برگشتم هنوز منتظر توجه بودم ولی برگشت دوباره بهم گفت برو فلان کارو انجام بده

منم کلافه شدم با لحن آروم گفتم مامان من دارم میگم حالم بده کلافم

اونم داد زد این چندروز کم سر من نیوردی که الانم حالت بده 

گفتم من چیکار کردم؟ 

گفت همش باهام بحث میکنی و کلی چیز بهم گفت منم بلند شدم دوباره رفتم تو اتاقم درو بستم 

الان ۳ روزه باهم حرف نزدیم منم فقط برای غذا برداشتن و دستشویی از اتاق بیرون میرم 

اونم حق رو با خودش میدونه و اعتقاد داره همیشه بقیه مقصرن همیشه حق با خودشه 

به نظر شما من چیکار کنم

مشکل از اونه سمیه یا نارسیسته بزن توی اینترنت مادر نارسیست یعنی چی. تو تازه خیلی عادی هستی مشکل از اونه عزیزم

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینطور یه برای همین هروقت عادت میشم هیچکس نمی‌فهمه چون خودشون از بچگی هیچ محبتی ندیدن عقد ...

بخدا گاهی دلم میخواد مثل مادرای دیگه سرمو بذارم رو پاهاش موهامو ناز کنه بغلم کنه بی دلیل منو ببوسه ولی همش شده رویا

بخدا گاهی دلم میخواد مثل مادرای دیگه سرمو بذارم رو پاهاش موهامو ناز کنه بغلم کنه بی دلیل منو ببوسه و ...

حق داری با این رفتارایی که میبینیم ماام یه تیکه سنگ بی روح میشیم حالا ببین 

حق داری رفتارت بد نیست خودتو سرزنش نکن اورتینک نکن خودت حال خودتو خوب کن ازش انتظار نداشته باش

این ۳ روز فقط دارم باخودم کلنجار میرم که تو این موضوع حق با منه اشتباهی نکردم ولی انقد از بچگی همیشه مقصر همه چی من بودم ناخودآگاه عذاب وجدان میگیرم