2777
2789
عنوان

میشه یه کمک کوچیک بهم بکنید

86 بازدید | 10 پست

من خلط پشت حلق دارم (معذرت میخوام البته)

چند روز خیلی گلو درد داشتم امروز صبح با عرض معذرت رفتم که خلطو خالی کنم خون دیدم داخل خلطم.

صدامم گرفته .

از دکتر و قرص و دارو خوشم نمیاد درمان خانگی چی پیشنهاد میدین؟ خیلی اذیتم

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بخور آویشن یا بابونه به مدت دو هفته و بعد از بخور دو قطره روغن سیاهدونه داخل بینی بنداز

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

احتمالا فشار آوردی موقع درآوردنش زخم شده . همیشه قبل بیرون دادن آب نمک قرقره کن راحت بیرون میاد ضدعفونی هم میشه گلوت

برای درمانشم عسل سیاهدانه ناشتا بخور. سه واحد عسل با یک واحد سیاهدانه آسیاب شده قاطی کن هرروز یه قاشق مربا خوری بخور.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخور آویشن یا بابونه به مدت دو هفته و بعد از بخور دو قطره روغن سیاهدونه داخل بینی بنداز

مرسی دورت بگردم ممنون💋

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

احتمالا فشار آوردی موقع درآوردنش زخم شده . همیشه قبل بیرون دادن آب نمک قرقره کن راحت بیرون میاد ضدعف ...

نه اصلا فشار ندادم خیلی عادی دادم بیرون .

مرسی قشنگم ممنون

منم چند روز پیش مث تو بودم اموکسی کلاو و آزیترومایسین خوردم سه هفته ای خوب شدم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

سلام، خوبی عزیزم؟ 

توی اون تاپیک دیگه چیزی ننوشتم

گفتم بیام آخرین تاپیک خودت

حالت بهتره؟

من این دوسه روز سایت نیومدم ولی شکرخدا بهترم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
سلام، خوبی عزیزم؟ توی اون تاپیک دیگه چیزی ننوشتمگفتم بیام آخرین تاپیک خودتحالت بهتره؟من این دوسه روز ...

سلام عزیزدلم فداتشم مرسی که به فکرم بودی .

شکر خدا حالم خوبه مشکلمو حل کردم و الان روحیه بهتری دارم .

خداروشکر که خوبی.مشکلت حل نشد؟انشالله که خدا هر چه زودتر مشکلتو حل کنه 

سلام عزیزدلم فداتشم مرسی که به فکرم بودی .شکر خدا حالم خوبه مشکلمو حل کردم و الان روحیه بهتری دارم . ...

خیلی خوشحالم که مشکلت حل شده و حالت خوبه

خبر خوبی بود، خدارو هزاران بار شکر

حال من دیگه مثل سابق نمیشه😔

شاید یه روز خدا معجزه کنه،منم از ته دل بخندم 

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
خیلی خوشحالم که مشکلت حل شده و حالت خوبهخبر خوبی بود، خدارو هزاران بار شکرحال من دیگه مثل سابق نمیشه ...

قربونت برم اینجوری نگو انشالله حال تو هم به زودی خوب بشه 💋