دیشب ساعت 1 شام خوردیم جاتون خالی ماکارانی داشتیم توش سیب زمینی و سوسیس و قارچ داشت من قابلمه رو گذاشتم رو گاز تا سرد شه بعد بزارم تو یخچال اما یادم رفت خونم خیلی گرم نبود سمت اشپزخونه سرد تر از پزیرایی حالا خراب شده یعنی یانه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
اگه بو و مزش عوض نشده که خراب نشده...ولی ماکارونی غذایی نیست که بشه دوباره بخوری یعنی به نظر من ی جورایی بیات می شه...من همیشه کم می پزم همون ی وعده بخوریم بره.
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
نه من دیشب کار داشتم تا ساعت 6 بیدار بودم هزاربارم رفتم تو اشپزخونه نفهمیدم ساعت 11 بیدارشدم رفتم بیرون الان برگشتم دیدم رو گازه
اگه بو و مزش عوض نشده که خراب نشده...ولی ماکارونی غذایی نیست که بشه دوباره بخوری یعنی به نظر من ی جو ...
منم همیشه برا یه وعده میپزم دیشب موادم زیاد درست کردم مجبور شدم ماکارونیم زیاد بزنم اینجوری شد که موند برا ظهر