2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم اومده خونه مامانش

237 بازدید | 15 پست

دو ماه عروسی کرده و جای دور زندگی می‌کنه ، تقریبا ۹ ساعت راهه

واسه اولین بار اومده خونه مامانش ، الان مادرشوهرم زنگ زد خبر داد ، اخرشم گفت برید دیگه خونه شون.. یعنی خونه خواهرشوهرم بریم 

از اینورم اصلا اون راضی نیست کسی بره خونه اش، بیش از حد خسیسه و دوست نداره کسی بره ، اخرین باری که خونه اش رفتم خیلی پشیمون شدم

الان نمیدونم، بعد شام یه سر برم یا زنگ بزنم چشم روشنی بگم، یا دعوت شون کنم. البته پاگشا کردم قبلا

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت بگو .اون تصمیم رو بگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

مگه شما ب حرف مادرشوهرت زندگی میکنی وقتی دوست ندارا واسه چی بری چه عجیبن بعضیا اینجا

والا من خودمم از دست خودم عاصی ام

هرکی جای من بود اسمشونم نمیورد

داراها دارا تر می‌شوند و ندارها، بچه دار تر..!

اون نمیره اصلا میدونه اخلاق خواهرشو

خب پس هیچ کاری نکن .نه برو نه دعوت کن .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

زنگ بزن بگو چشمت روشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.