2821
2789

سوره نصر رو مربعی بنویسید روی یه کاغذ ،هر آیه یک ضلع، اسم خودتو وسط مربع بنویس بعد گوشه های مربع رو به سمت نقطه وسط تا بزن 

با خودت نگهش دار ،انشالله حتما ازدواج میکنید 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا ینی چه جورب

ببین یه کلیپ هست باید بفرستم برات ،آیدی تلگرام میخوای بذی؟یا اینستا؟

راستی سوره احزاب هم میگن عالیه،اگه بنویسید و یا چاپ کنی همراه خودت داشته باشی 

از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند،من چنانم که محال است کسی درک کند...! درخواست ندین لطفا، قبول نمیکنم

ببین یه کلیپ هست باید بفرستم برات ،آیدی تلگرام میخوای بذی؟یا اینستا؟راستی سوره احزاب هم میگن عالیه،ا ...

میخوای من درخواست بدم آیدی مو بفرستم؟

عزیزم با ائمه رابطه خوبی دارم،دعام هم در حق بقیه گیراست 

هم قسم دادم هم دعا کردم برات ،مطمئن باش اگه صلاح باشه حتما درست میشه

اصلا نگران نباش،سعی کن خودتم با ائمه دوست بشی ،مدام بهشون بگو ،خصوصا حضرت ابالفضل 

انشالله درست میشه،خدا اگه صبر میکنه مطمئن باش داره بهترین کیس رو پیدا میکنه برات

عزیزم با ائمه رابطه خوبی دارم،دعام هم در حق بقیه گیراست هم قسم دادم هم دعا کردم برات ،مطمئن باش اگه ...

میشه برای منم دعا کنین خوب بشم مریضم خیلی هم نذرو نیاز کردم 

میشه برای منم دعا کنین خوب بشم مریضم خیلی هم نذرو نیاز کردم

چشم عزیزم الان انجام میدم 

مرسی میشه به منم یه کاری بگین انجام بدم

سوره ی حمد برا مریض عالیه،یس،نصر،حشر و کلا قرآن عالیه 

ولی امام رضا رو سه بار به جوادش قسم بدین 

بقیه ائمه هم عالی هستن ولی اگر ابالفضل رو به رقیه،یا ام البنین  قسم بدین محاله اون اتفاق نیوفته مگر اینکه واقعا صلاح وجود داشته،مریضی هم گاهی صلاحه، مثلا جدیدا برا من ،چون خیلی ناشکری میکردم ،مریضی باعث شد سرعقل بیام جوری که همش میگم خدایا شکرت که این اتفاق برام افتاد 

چله حمد برداشتم قسمم خیلی دادم نمیدونم چرا خوب نمیشم

پس صبر کن 

حدیث کسا ،زیارت عاشورا ،دعای توسل و کلا هر چی بخونی بهتره میدونی چرا؟حتی اگر خوب شدن صلاح نباشه ،صبر رو برات آسون میکنن ،زمان زودتر میگذره 

2824
2823
2791
2779
2792