2777
2789
عنوان

دوستم😐😐

67 بازدید | 6 پست

دلیل اینکه بعضی از دخترا اینقد دورشون پسره چیه دقیقا ؟!

رفیقم ۱۶ سالشه کلی پسر دورشه یکی از پسرای فامیل برا تولدش گفته می‌خوام برات تو باغ بگیرم یکی دیگشون گفته می‌برمت بیرون و...

چند وقت پیش با یکی دیگشون بحثشون شده بود اومده بود کلی نازشو کشیده بود ....

چقد بهش توجه میشه خوشبحالش

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

چقدر من از ابن دخترا بدم‌مباد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

خر بی صاحب رو همه سوار میشن .

خب الان سوارش نشدن ک 

همه بهش توجه میکنن حتی دخترا 

برا تولدش جشن میگیرن می برنش بیرون 

نازشو میکشن 

بعد من....

«تاپیک های از تاریخ ۲۸/۱۰/۱۴۰۴ متعلق به بنده هست» دلوین خانوم همه زندگیمه ✨🌿 توت فرنگی کوچولو من ،دختر قشنگم هیچ وقت از اتفاقاتی که سر راهت قرار میگیره نترس من همیشه کنار تو میمونم روز به روز بزرگ شدنت ،اون خنده هات و نگاه های بامزت رو تماشا میکنم:)😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر من از ابن دخترا بدم‌مباد

چرا

جنس ارزون خریدار زیاد داره

واقعا خیلی بهش توجه میشه و هواشو دارن انگار گل سر سبده