2777
2789
عنوان

شهادت ندادن من

228 بازدید | 13 پست

دوستم میخواد جدا شه شوهرش خیلی عوضیه بگذریم من به شوهرم هیچی نگفتم چون دوست صمیمیمه  حالا امروز زنگ زده میگه شاهد میخوام بیاد دادگاه مهریه امو گذاشتم اجرا دو نفر شاهد باید ببرم منم گفتم احسان(شوهرم) نمیدونه که گفت نگو بهش میریم زود میای منم نمیتونم چیزیو از شوهرم مخفی کنم از یه طرفمپیش خودم  گفتم الان بگم باشه ممکنه واسه چیزای دیگه هم بگه بیا. فکر کنم ناراحت شد . به نظرتون کار بدی کردم گفتم نمیتونم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

آره.چون توشرایط بدیه.برا همچین چیزی دست رد بهش زدی‌

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا واقعا شما همه چیزو به شوهرت میگی؟ویا اگه بگی ،مخالفت میکنه؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
آره.چون توشرایط بدیه.برا همچین چیزی دست رد بهش زدی‌

آخه اگه شوهرم بفهمه چی .از یه طرفم اصرار داره شوهرت نفهمه من دارم جدا میشم

نه خوب کردی. یا با صلاحدید شوهرت برو یا نرو. دوستتم هرچقد صمیمی باشه زندگیت مهمتر باشه واست. شوهرت م ...

آره دیگه 

حالا واقعا شما همه چیزو به شوهرت میگی؟ویا اگه بگی ،مخالفت میکنه؟

واقعا بهش میگم. ولی اگه اینم بگم‌ممکنه بگه نه واسه شهادت و این چیزا نرو دردسر ساز میشه

آخه اگه شوهرم بفهمه چی .از یه طرفم اصرار داره شوهرت نفهمه من دارم جدا میشم

مگه میشه که نفهمه؟؟ بالاخره آخرش دو سه سال دیگه نمیگه دوست عزیز، همسرتون چرا با شما نیست؟؟

اگر دودلی که راجع بخ موضوع شهادت، راجع به راست و دروغش... یه بحث دیگه است ولی کاش به دوستت کمک کنی. به همسرت اطلاع بده و دوستت و تنها نزار

نه كارت درست بود اگر همسرتون اجازه دادن برين جفتتون اما اگه ندادن نرو چون اينجور مسائل معمولا فقط به ...

منم همینو میگم گفتم یه نه بگم نه ماه رو دل نکشم به قول قدیمیا . فقط نارحت دوستمم کاش درکم کنه

مگه میشه که نفهمه؟؟ بالاخره آخرش دو سه سال دیگه نمیگه دوست عزیز، همسرتون چرا با شما نیست؟؟ اگر دودل ...

نه راجع به شهدات راست مطمینم. ولی دوستم میگه به شوهرت نگو خودمم دوست ندارم فعلا بفهمه هنوز که جدا نشدن . بعدشم شوهرم مخالفه واسه این کارا قدم بردارم

نه راجع به شهدات راست مطمینم. ولی دوستم میگه به شوهرت نگو خودمم دوست ندارم فعلا بفهمه هنوز که جدا نش ...

میدونم چی میگی. همسر منم همیشه میگه برای وام کسی ضامن نشو.. چه کاریه.. ریسکه. یا به کسی پول قرض نده. ولی من دوست دارم راجع به آدما مثبت فکر کنم . و فکر کنم که خودم اگر تو این موقعیت بودم چه انتظاری داشتم از دوستام . و اینکه تا کسی برام بی معرفتی نکنه یا پشتم و خالی نکنه، منم نمیکنم . حتی اگر بعدا پشیمون بشم.

میدونم چی میگی. همسر منم همیشه میگه برای وام کسی ضامن نشو.. چه کاریه.. ریسکه. یا به کسی پول قرض نده. ...

منم دقیقا همینجوری فکر میکنم ولی چیکار کنم میترسم واقعا.